Napsat recenzi

Už nikdy více

Recenze hotelu Villa Andrews Hotel ** (Řecko - Kos - Tigaki)

Hodnocení:
průměrně: 1,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 201x
Recenze se líbila: 232 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Švábi, špína, neochotný personál vysazený na Čechy. Nechápu, že CK F**** něco takového nabízí. Když jsme si hromadné stěžovali delegátce, ta n řekla, že bez fotografií reklamace nepůjde. Když majitel hotelu zjistil, co se děje a že fotíme, začal nám Čechům spílat a vyhrožoval, že nás má všechny na kamerách, že si zjistí, kdo si co fotí. Následovala slušná buzerace Čechů.

Ubytování  průměrně (1,6/5)

Švábi a mravenci přímo v pokoji, jiní měli i vosí hnízda a balkonech. Švábi se vyskytovali ve všech prostorách hotelu, a to i kolem kuchyně. Delegátka nám vysvětlila, že je to normální, že není důvod ke stížnostem.

Vybavení zastaralé, poškozená postel. Koupelna jako z hororu. Teplá voda tekla jen někdy, WC špatně splachovalo. Úklid pouze 1x týdně (druhý den pobytu). Jelikož se zde použitý toaletní papír hází do koše, po týdnu úmorných veder byl odér neskutečný.

Strava a stravování  průměrně (1,4/5)

Neustále stejná nabídka snídani. K pití často jen voda. Chybělo mléko či jogurt, ale vloček bylo dost.

K obědu se opakovala rýže, těstoviny, opečená paprika a kuřecí či tvrdé hovězí maso. K tomu zelenina. Co se nesnědlo k obědu, bylo ohřáto k večeři. Někdy byly zbytky oběda smíchány v jeden chod. Pokud se něco nesneslo k večeři, bylo to druhý den použito pro výrobu oběda.

Pokud někdo nepřišel k jídlu včas, obvykle sena něj nedostalo. To se řešilo například tak, že se ohřály žampiony z konzervy a jen tak se podávaly jako večeře. Dle delegátky ale jídlo bylo, tak hotel svou povinnost splnil.

Do toho všude neskutečná špína, špinavé nádobí i servírovací pult.

Talíře si odnáší hosté sami, stejně tak z nich shrnují jídlo do kbelíku.

Bary většinou nefungovaly, obsluha nebyla přítomna. Když si šel člověk pro pití opakovaně, sklidil úšklebky a otravné obličeje, čili měl hned pocit, že obtěžuje.

Nedílnou součástí jídelny i okolí hotelu jsou mraky hubených a hladových koček, které při jídle velmi obtěžují svým žebráním.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,4/5)

Vybavení staré, špinavé, rozbité.

Personál protivný a arogantní.

Jediná ochotná byla kuchařka a uklízečka v jedné osobě. Byla to starosti paní, asi matka majitele (ten na ni i před hosty dost ošklivě křičel).

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Velmi daleko od hotelu, vše za nemalý poplatek. Ale pláže i moře jsou opravdu nádherné, voda čistá a teplá.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Pach popelnic, rozestavěné torzo hotelu a pekárna. Ta v noci velmi hlučí.

Všude jsou mraky koček.

Celkový dojem  průměrně (1,4/5)

Už nikdy více. CK moc dobře o problémů i, přesto Hotel dál nabízí. Tím vědomě klame své zákazníky. Delegátka se vše snaží uhrát do ztracena. Je to mladá dívčina, asi se bojí. Majitel hotelu na ni moc příjemný nebyl. Jediné, kdo tohle celé odnáší, je klient.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 25 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání