Napsat recenzi

Báječná dovolená

Recenze hotelu Roseland's Hotel *** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 721x
Recenze se líbila: 448 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Dva dny před odletem nás vyděsila zpráva o uprchlících na Kosu, nicméně na dovolenou jsme se opravdu těšili a nechtěli jsme si ji nechat ničím pokazit. Ve výsledku jsme si užili dokonalou dovolenou, uprchlíků jsme viděli sotva deset a to jsme projeli celý ostrov..

Hotel i jeho okolí klidné, ideální pro ty, kdo si jedou na dovolenou odpočinout.

Hned bych se tam vrátila!!! :o)

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Ubytování nám naprosto vyhovovalo, pokojík relativně malý, s opravdu malou koupelnou, ale nám to stačilo, chodili jsme se tam akorát osprchovat a vyspat.. Až tedy na řecký zvyk - házet použitý toal. papír do koše místo do mísy, to nám přišlo trochu divné, ale uklizečky koš denně vynášely, takže nakonec bez problému. Denně uklizeno, vytřeno, zametená teráska, v polovině pobytu výměna ručníků a povlečení, dokonce i výměna židlí na terásce! :o)

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Jídlo dokonalé! Snídaně víceménně stejné, vajíčka na minimálně dva způsoby, lívance nebo palačinky, opečená slanina, párky, spousta zeleniny, měkký salám (na způsob našeho juniora, ale mnohem lepší), sýr, cereálie, káva, čaj, čokoláda, pomerančový a grepový džus.

Na oběd a večeři byla denně ryba (střídavě k obědu a k večeři) - makrely, file, jednou byla nějaká ryba s mušlí. Dále jiný druh masa, např. masové kuličky, kuřecí křídla, gyros, souvlaki,.. Rýže každý den na jiný způsob, to samé brambory (nejlepší byly nové brambory v hořčici), dušená zelenina, různé úpravy lilku, denně těstoviny s omáčkou ze zeleniny nebo mletého masa. Velké množství zeleniny a zeleninových salátů. Z ovoce meloun, jablka, meruňky, fíky nebo třešně naložené v medu. Ze sladkého baklava (zákusky z listového těsta, plněné např. ořechy, medem,...), různé pěny, želé s ovocem.

Všeho dostatek, neustále doplňovali. Vždycky jsme si něco vybrali, snad jen jednou jsme měli jen ty těstoviny s omáčkou.

V rámci all inclusive limonády, víno, pivo, káva, čaj, čokoláda, ouzo a brandy, koktejly se platily.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Bazén hned u hotelu, pro děti skluzavka, houpačky, domeček. Lehátka u bazénu zdarma, my jsme na hotel přiletěli 30.5., tou dobou bylo obsazeno tak 10 pokojů maximálně, proto nebyl problém najít místo ani u bazénu, ani v jídelně, ke které byla navíc velká terasa, takže se dalo jíst venku nebo uvnitř.

Personál super, příjemný barman na baru u bazénu, snažil se naučit i česká slova, bez problému nám natočil radlera nebo houbu :-)

CK Blue Style nabízela možnost výletů, nicméně ceny naprosto přemrštěné, výlety se daly sehnat přímo od prodejců za poloviční ceny, to že jsme na výletě neměli český překlad ničemu nevadilo, výklad byl víceménně sporadický, vlastně ani nebylo třeba nic moc popisovat :-)

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Na pláž to sice byla procházka zhruba na 10 - 15 minut, ale nám vůbec nevadila, naopak jsme se rádi prošli. K moři se dalo dojít hned několika cestami, buď zkratkou přes louku k místnímu supermarketu a dále podél silnice až k moři, nebo od hlavní brány hotelu mezi loukami s krávami, kolem potoka s želvami.

Pláže čisté, písčité, moře také čisté, s pozvolným vstupem. Jeden den bylo v moři celkem dost malých medúz, ale to bylo opravdu jen jeden den.

Pláž byla dlouhá několik kilometrů, v blízkosti hotelů lehátka a slunečníky za poplatek, ale nevyužili jsme. Tam, kde hotely nebyly, se nacházela hodně dlouhá nudi-pláž, nijak neoznačená, při procházce k solnému jezeru jsme zde normálně prošli v plavkách.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

V okolí hotelu krávy a kozy, což nám ani trochu nevadilo.

Do nejbližšího supermarketu to bylo zkratkou přes louku cca 300 - 400 metrů.

Poblíž hotelu půjčovny kol, skútrů, čtyřkolek a aut za dobré ceny - půjčili jsme si čtyřkolku a projeli za den celý ostrov - skvělý zážitek, půjčovné + benzín vyšlo na necelých 50euro včetně pojištění.

Téměř u hotelu zastávka autobusu do hlavního města Kos, 2eura na osobu.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Celkový dojem z dovolené nám snad zkazila jen CK B**** a delegátka Bára. Hotel se nachází zhruba 20 minut jízdy od letiště, my jsme však museli odjet z hotelu už v 5:50, ačkoli nám letadlo letělo až v 9:20! Údajně jsme měli objet devět hotelů a nabrat další turisty, hotel Roseland byl však na trase až jako předposlední a na letiště jsme tak dorazili v 6:10. Navíc nám delegátka Bára den před odletem slíbila snídaňové balíčky do letadla, z toho však také nakonec nic nebylo, na letišti jsme se dozvěděli, že jsme údajně začínali pobyt snídaní, přestože jsme začínali až obědem. Delegátka Bára se ani v den odletu nedostavila za námi na letiště.

Jinak dovolená super, vřele doporučujeme! :o)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání