Napsat recenzi

Příjemný 3* hotel v klidném místě na okraji letoviska Marmari

Recenze hotelu Roseland's Hotel *** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 1 150x
Recenze se líbila: 524 čtenářům
Fotografie: 25
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Roselands *** leží na klidném místě, asi 12 minut pěšky od krásné písčité pláže. Byly jsme zde s kamarádkou poslední týden v červnu, v době, kdy panovaly obavy o bezpečí turistů a žen v souvislosti s utečenci. Ostrov jsme procestovaly samy dvě ženy celý, kolem policejní stanice ve městě Kos jely během týdně asi 5x, a nikde žádné davy uprchlíků nebyly. Viděly jsme akorát jednou asi 5 mladých mužů, čistě a moderně oblečených, stojících před policejní stanicí a čekajícíh na nějaké doklady. Dle informací od delegátky, další průvodkyně a místních bylo jasné, že zde v podstatě problém není a v médiích byla problematika s uprchlíky na Kosu zbytečně zveličována a situace popisována velmi zavádějícím způsobem. Turistů bylo v této době na ostrově Kos méně, pláže poloprázdné, což jsme sice uvítaly, ale turistickému ruchu na ostrově to asi moc přínosné nebylo. Jako dvě ženy, pohybující se po ostrově, jsme se cítily naprosto bezpečně a nikde jsme se s uprchlíky, kromě již uvedených 5 mladíků, nesetkaly.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Odpovídající 3*.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

All inclusiveformou bufetu. Snídaně nic moc, obědy a večeře celkem pestré, chutné, na 3* hotel ucházející. Na můj vkus mohlo být více čerstvého ovoce a pestřejší výběr zeleniny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Bazén, lehátka a slunečníky zdarma, bar u bazénu, restaurace, recepce s wifi připojením zdarma, internet koutek za poplatek. Možnost zajištění pronájmu kol, skútrů, čtyřkolek a aut přímo na recepci. Vybavení a služby odpovídaly 3* hotelu.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Písčitá pláž je trošku dál, ale klidnou procházkou jsme na ní byly cca za 12 minut. Cestou jsme míjely pasoucí se krávy, kozy a kousek před pláží byla strouha s vodou, kde bylo asi 50 malých želviček. Pláž prostorná, čistá, písčitá, vstup do moře také písčitý. Je to severní pobřeží ostrova a celkem větrné. Svědčí o tom i několik windsurfingových stanic v okolí, i přímo na pláži v úrovni hotelu Roselands.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Klidná lokalita. V okolí pole, pastviny - krávy, koně, kozy apod. Pro odpočinkovou dovolenou ideální. Asi 50 m od hotelu zastávka místní autobusové dopravy, s možností dojet do sousedního města Tigaki nebo do města Kos. Cena 2 EUR/jednu cestu, v hlavním městě jsme byli cca za 20 minut. Letiště asi 15 minut, záleží ale, jak je organizován svoz z vícero hotelů a jaké je pořadí. Když si půjčíte auto nebo skútr, můžete za den projet v klidu větší část ostrova, pokud budete mít jen pár zastávek, tak klidně celý. My jsme si zajely místním autobusem 2x do města Kos a prozkoumaly si ho samy. Ostrov jsme prozkoumaly pronajatým malým autem a okolní ostrůvky lodí - díky fakultativnímu výletu 3 islands.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Příjemný hotel v klidném místě na okraji letoviska Marmari. Vhodné i pro vyznavače windsurfingu. Pokud máte rádi klidnější moře, ubytujte se spíše na jižním pobřeží ostrova, kde není tak větrno.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání