Napsat recenzi

Příjemná dovolená u moře

Recenze hotelu Island Resorts Maya Hotel (ex Valynakis Beach) *** (Řecko - Kos - Kardamena)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 1 177x
Recenze se líbila: 396 čtenářům
Fotografie: 14
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pokoj Pokoj
  • Pokoj Pokoj
  • Koupelna Koupelna
  • Koupelna Koupelna
  • Koupelna Koupelna
  • Lobby - v pozadí recepce Lobby - v pozadí recepce
  • Bar Bar
  • Pohled na bazén - focené z okna na chodbě Pohled na bazén - focené z okna na chodbě
  • Pohled na hotel z pláže Pohled na hotel z pláže
  • Pohled na hotel z lodě Pohled na hotel z lodě
  • Pohled na hotel z lodě Pohled na hotel z lodě
  • Východ slunce - focené z terasy hotelu Východ slunce - focené z terasy hotelu
  • Pláž u hotelu Pláž u hotelu
  • Pláž u hotelu - směrem k přístavu Pláž u hotelu - směrem k přístavu

Menší hotel s výhodnou polohou - na začátku centra, nedaleko přístavu, v blízkosti letiště, vhodné místo v rámci celého ostrova (cca uprostřed, výborné výchozí místo pro poznání a cestování po okolí). Hotel je po rekonstrukci, samozřejmě se najdou nějaké "nedostatky", ale kdo by to na dovolené řešil. Ohromnou výhodou je, že je hotel přímo na pláži (z terasy cca 2 schody), tak si drinky můžete bez problémů nosit tam. Měli jsem AI, jídlo bylo dobré, i když nebyl takový výběr, jako třeba bývá v Egyptě, ale co bychom chtěli v Řecku za 15 tis. To by si měl každý cestoval uvědomit.

Na baru pracuje ochotná Češka Agáta a dvě milé české servírky. Ostatní jsou také v pohodě. V hotelu jsou ubytování většinou Češi a Poláci.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Hotel je po rekonstrukci, pokoje jsou příjemně a dostatečně zařízené. K mání je samozřejmě klimatizace, TV (dokonce ČT24), lednice, balkon apod. Koupelna je také dostačující. Jediné, co mi tam vadilo, tak že sprcha nemá klasické zatahovací dveře, takže po vysprchování je voda mimo sprchový kout. K dispozici je ručník na nohy, tak to není žádný problém. Pokoje jsou každý den uklízeny, ručníky měněny obden. Uklizečky se snaží z pyžama a nočních košil vytvořit nějaké motivy, takže i to potěší.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Den ode dne bylo stravování lepší. Zprvu bylo vidět, že je hotel nově otevřený a ještě nejsou vychytané všechny "mouchy". Vždy jsme se bez problémů najedli, ale nečekávejte výběr třeba jako v hotelech v Egyptě. Ale vždy byl dostatek jídla, neustále ho doplňovali, bylo dobře ochucené. Místní drinky jsou také dobré. Musíme pochválit zdejší kávu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Hotel má k dispozici bazén, stolní fotbálek, terasu, lobby bar, herní koutek (nevím, zda Xbox či Playstation), wifi. V rámci hotelu jsem využívali především stravování v rámci AI, wifi, plážová lehátka a slunečník. Bylo to ok. V hotelu pracují tři Češky (barmanka a servírky). Všichni jsou příjemní a snaží se vyhovět turistům.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Na pláži jste hned, jakmile sestoupíte z terasy. Takže toto je super. Na pláži se platí lehátka a slunečníky nebo není problém rozprostřít si někam deku. Pláž je písečná, vstup do moře je po malých kamínkách, ale nejsou potřeba boty do vody. Dle nás to je na tomto místě zbytečné. Jinak moře je krásně čisté, s rybičkami, mušličky skoro žádné. Nedaleko hotelu je možnost půjčení šlapadel a podobných vodních atrakcí. Za nás má moře jedničku.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Hotel má ideální polohu: cca 10 min od letiště, nedaleko přístavu, kousek od centra města a přibližně v polovině ostrova. Doporučuje si půjčit skútr, auto či čtyřkolku a projet okolí či celý ostrov. Nádherné pláže jsou na jihu, za návštěvu určitě stojí i hlavní město Kos či hora Zia.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Celkově jsem s dovolenou spokojeni, když porovnáme cenu zájezdu a služby, moře, okolí. Samozřejmě by šlo několik věcí vylepšit, ale tím by se zase mohla zvednout cena. Fascinují nás lidé, kteří si celou dovolenou jen a jen stěžují, za pár tisíc očekávají luxus (ale ve skutečnosti bych chtěla vidět, jak žijí v Čechách). Pokud máte rádi moře , cestování a není pro Vás priority přecpané stoly s jídlem, tak bych tento hotel doporučila. V Řecku jsem již byli několikrát a vždy s AI a musím říci, že stravování je všude (co máme zkušenost) vesměs podobné (samozřejmě to nejsou hotely za 30 tis na týden).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 34 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání