Napsat recenzi

Sem již nikdy

Recenze hotelu Island Resorts Maya Hotel (ex Valynakis Beach) *** (Řecko - Kos - Kardamena)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 450x
Recenze se líbila: 282 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Omáčka z jogurtu od snídaně se žampiony Omáčka z jogurtu od snídaně se žampiony
  • Hlavní výběr - večeře (to úplně vlevo je opravdu mísa plná cibule) Hlavní výběr - večeře (to úplně vlevo je opravdu mísa plná cibule)
  • Hlavní výběr - oběd Hlavní výběr - oběd
  • Dezert - tentokrát žluté želé, přezrálý meloun (jediné ovoce za celý týden) . Dezert - tentokrát žluté želé, přezrálý meloun (jediné ovoce za celý týden) .

Místo, které prožilo svojí největší slávu v devadesátých letech a od té doby na to vzpomíná. Nikdo nechce do ničeho investovat ani korunu, ale získat z toho co je ještě možné.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pokoj s postranním výhledem na moře znamená, že váš balkon je na zcela opačnou stranu než je moře, ale pokud se vykloníte z malého postranního okna, uvidíte moře. Nakonec budete rádi, že máte balkon na bazén a ne do ulice, tam se totiž lidi vůbec kvůli hluku nevyspali. Matrace na manželské posteli se chová jako vodní lůžko. Partner se na jedné straně pohne a vy na druhé straně málem odletíte z postele, záda si pak rovnáte celý den.

Jinak ten pokoj byl pěkný a čistý.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Nevěřím, že tam vaří kuchař. Je zcela jasně patrná snaha ušetřit a vše z recyklovat, jídla jsou zcela bez chuti. Nevím, jak někdo dokáže denně spálit vajíčka, ale věřte, že je to možné. Co nesníte k obědu, dostanete k večeři zapečené. Co nesníte k snídani, objevíte také v průběhu dne jinde. Obzvlášť recyklace jogurtu na jogurtovou omáčku se žampiony mě dostala, to překonalo i zážitek z mléčné polévky kdysi ve školce. K snídani jeden druh sýra a jeden druh salámu - samozřejmě ten nejlevnější. Denně jsou pouze dvě omáčky, jedna je vždy z rajčat ze snídaně a druhá podle toho, co ještě od snídaně zbylo. Papriky plněné párky které zbyly od snídaně....hotelový standard, bylo několikrát. Dezert je denně želé - pokaždé v jiné barvě. Pokud zbyde kompot od snídaně, najdete ho tam (v želé). Meloun jen občas, jiné čerstvé ovoce nikdy nečekejte. Pokud vydržíte jíst celý týden těstoviny a hranolky, bude vám tam chutnat. Maso nečekejte, na gyros a ryby zapomeňte. Denně max. jedna nádoba s masem, jednou byla za maso tuhá játra. Ostatní dny většinou nějaké odřezky vepřového nebo kuře (maso, které se normálně používá na vývar). Z nápojů je pak fajn pít pivo, protože pokud máte rádi víno, to v nabídce all inclusive ani nezkoušejte pít. To, co se např. vydává za colu a fantu, je tak strašně sladké, že to odmítly pít i děti...Pokud už máte zájezd zaplacený a nechcete mít zažívací potíže, dělejte to jako my (a další hosté), choďte jíst do restaurací, kde mají radost, že mají hosty a postarají se o vás královsky. S ostatními hosty jsme si pak restaurace doporučovali.

Sepsali jsme reklamaci na místě (nejen my) a jsem opravdu zvědavá, jak se k tomu CK postaví. Delegátka v místě byla sice milá, ale naši situaci s jídlem neřešila (a stěžovalo si nás víc). Cestujeme minimálně dvakrát ročně do hotelů stejné kategorie , ale tak špatné jídlo ještě nikdy nikde nebylo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Personál (kromě majitele) je velmi milý a vstřícný a jsou tam pro vás ve dne v noci. Majitel jim poradil, ať si našich stížností nevšímají.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Moře je tam krásné a čisté a blízko, což celkový dojem rozhodně významně vylepší (nicméně k tomu nikdo z hotelu nijak nepřispěl).

Na pláži u hotelu platíte...za lehátko, protože za čistotu pláže určitě ne, nikdo tam neuklízí.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Dovolenou jsme si vybrali kvůli poloze hotelu, který je hned u moře. To je opravdu moc fajn. Tím to ale končí, protože přes veškerou snahu personálu vám dojem z dovolené zcela zkazí zážitek z hotelové kuchyně. Majitel je maximálně arogantní člověk a hosté ho vůbec nezajímají. Vlastně ho moc nezajímá ani personál hotelu...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 34 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Eva B.: CK BLUE STYLE - 20. 7. 2017 11:37

CK se k tomu postavila klasicky česky, odepsali nám, že je vše v pořádku a opakovaně mi někdo maže moji recenzi z Tripadvisoru (ta recenzce se propisuje na tu CK). Vůbec nereagovali na to, že jídlo bylo nepoživatelné a stále recyklované, tedy ani omylem čerstvé a způsobovalo zažívací potíže. Být to v ČR už tam mají ode mě hygienu. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání