Napsat recenzi

Slkamaní

Recenze hotelu Panorama Sidari Hotel *** (Řecko - Korfu - Sidari)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 324x
Recenze se líbila: 403 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Takže pro začatek bych vytknula že měl naš řidič autobusu velike problemy s orientací měl tak 2 a pul hodiny spoždění jelikož vubec nevěděl kam jede bloudil po celem korfu couval v uzkych uličkách a ušlapaval na plyn jak by řídil po prve nedostalo se nam ani žadne omluvy pote co jsme přijely nam byl nabídnut tous s kolečkem šunky zabaleny ve folii tak začal naš první den na hotelu -_-

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Zachod (koupelna) smrděly dveře nešli zavřít poté se nam rozmnožili z koše mravenci protože nas uklizečka už 3ti den neuklizela dale nam nahodou přestalo svitit světlo a jako třešnička jsme byly bez teple vody takže jsme byly od písku podlaha špinava ani mop jsme nedostaly nebo koště že by jsme si uklidily sami, pokojske nerozuměly ani řecky ani anglicky to bylo uplně super pořad jsme slízaly ten velky kopec a ptaly se na recepci jak 2 otravni lide ale kdo by měl na tohle trpělivost věci jsme musely mít uložene na postely pro dítě protože nabytek nešel skoro otevřit a smrděl zatuchle povlečeni a přikryvky a jine byly vlhké tak jsme si vyžadaly další peřinu vše se bud těžko otvíralo nebo to šlo tak že vam třeba zustala klika od okínka v ruce škoda pokračovat.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jidlo první 2 dny juhuuuu plné taliře a potom furt těstoviny ta divna vuně masa a když žebirka tak sladke se seminky slunečnice žadne polevky jen nevim jak stara pmačka asi syrova a rajčatova kterou nikdo nejedl akorat tam kisla talíře byly ušmudlane a mastne že jsme si je musely před všemi leštit kapesnikem .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personal hotelu za barem mi připadalo že jim je všecko jedno a k zbytku zaměstnancu nemam co dotat jelikož asi odpovidaj vybaveni jidlu a ostatnim službam na hotelu

Pláž a moře  průměrně (4/5)

V pohodě jak foukalo nedalo se nic dělat uletělo nam všecko tak jsme to vždycky zabalily jinak super kanal d amore moc hezky

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Sem tam schátrale šlo vydět že se tam někteři obyvatele maj dost špatně sem tam nějaky odpad sudy a tak zarostle živym plotem.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

.....

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání