Napsat recenzi

Korfu - Sidari Village

Recenze hotelu Panorama Sidari Hotel *** (Řecko - Korfu - Sidari)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 160x
Recenze se líbila: 392 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • bazén u hotelu - moc pěkný bazén u hotelu - moc pěkný
  • hlavní pláž hlavní pláž
  • Jedna ze zátok Jedna ze zátok

Velmi příjemná dovolená v malém, ale relativně živém městećku Sidari

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování je pěkné a čisté. Všechny pokoje jsou orientované směrem k moři a drtivá většina má nádherný výhled. Tento rerost je složen z cca 10 budov a nachází se v dost pŕíkrém svahu. To však zajistí kouzelný výhled na moře a protějśí kopce Albanie.

Každých 10 minut jezdí po areálu mikrobus. Je v rámci hotelu, takže zdarma. Při formě All inclusive však není špatné se projít. Klimatizované pokoje s televizí a trezorem. Koupelna a WC nové.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Stravování formou bufetu. Hezká a čistá jídelna. Kdykoli je dojezeno, obsluha odnese špinavé nádobí. Celá jídelna je klimatizovaná, takže také spokojenost. Výběr vždy alespoň z 6 - 8 druhů jídem + zákusky a zmrzlina. Káva, čaj, víno, pivo a nealko pochopitelně také.

Na můj vkus mohlo být více ovoce. Většinou jen jablka a broskve.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál je vstřícný a pŕíjemný. Úklid pokoje každý den krom neděle. Lze domluvit i vynechání úklidu třeba na 1 den. O opici je to příjemná možnost.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

V našem období nás hlavní pláž moc neokouzlila. Lehátka a slunečníky jsou sice zdarma, ale pláž by mohla být více uklizena. Kousek severně jsou však nádherné zátoky, kde je jak udržované okolí, tak samotná pláž. pozvolný sestup do moře je samý písek - paráda. Tyto zátoky mají pláž vždy cca 15 - 30 m dlouhou a lidí zde moc není. vždy bylo někde perfektní místo.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

K mému překvapení je celé městečko Sidari uklizené a čisté. Nikde nejsou hromady odpadků nebo přeplněné popelnice. Opravdu pěkné okolí na procházky. v blízkosti areálu je množství obchůdku, taveren a barů, kam se dá sednout a popíjet.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkový dojem je moc dobrý. Je to jedna z těch dovolených, odkud se nechce zpět domů. Ale opravdu nechce. Cenově dostupná lokalita a vhodnost jak pro páry, tak i pro skupiny přátel nebo rodiny s dětmi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání