Napsat recenzi

Uz nikdy vic!

Recenze hotelu Maria's Beach Hotel & Apartments *** (Řecko - Korfu - Sidari)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 187x
Recenze se líbila: 313 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedine pozitivni na celem zajezdu byla lokalita, lepsi ubytovani ovsem nepochybne najdete i ve stanu a lepsi stravu zvladnete sami na ohni. O chovani personalu pozdeji.

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Zatuchly maly pokoj, koupelny jsem se prestala stitit asi po trech dnech, nejak si clovek proste zvykne. Matrace pamatuji pravdepodobne vystavbu zarizeni, takze presne vite, kde je ktera pruzina. Dat si obleceni do skrine je pouze pro silne povahy, hrozny zapach..

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Na vyber ze tri snidani, kazdy den pobytu - stale stejny vyber. Pecivo stejne, jen si clovek mohl bybrat zda k nemu chce parek, salam ci jogurt. Kafe odporne, caj jde prezit.

Vecere - na vyber ze dvou jidel, ke vsemu hranolky a ryze (hranolky k lasagnim opravdu pobavily). Jidlo se serviruje, jak to zrovna jde, takze neni vyjimkou, ze dostanete predkrm a hlavni chod najednou. Dezerty stale dokola, bud nechutna domaci buchta (ctverecek 3x3) ci par kousku melounu..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,2/5)

Personal restaurace stoji za to - 2 stali cisnici a par mladych brigadniku. Brigadnici jsou mili, rychli, zdvorili a na rozdil od stalych zamestnancu hovori anglicky.

Stali zamestnanci jsou pomali, arogantni a velmi, velmi neochotni..hadky s hosty jsou tak pri vecerich docela na dennim poradku.

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Hotelova plaz je mala zatoka s tlejicimi rasami a zaparkovanymi cluny. Lehatka na plazi navic muzete vyuzit pouze, pokud si objednate piti z restaurace. Pro ubytovane to neni.

KOusek dal jsou nastesti krasne udrzovane plaze, takze to ma reseni.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Spousta restauraci, obchudku, docela rusna cast, pokud by chtel nekdo usinat pred pulnoci, urcite by mel zvolit jinou dovolenou. Spousta komaru!!!

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

NAkonec se da vse prezit a my si dovolenou navzdory vsemu uzily, ono vam taky nic jineho nezbyde, kdyz uz jste na miste, ale rozhodne bych se do tohoto hotelu nevratila, ani zdarma - trvam na uvodu, radsi stan na plazi..

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 10 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání