Napsat recenzi

negativní

Recenze hotelu Maria's Beach Hotel & Apartments *** (Řecko - Korfu - Sidari)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 148x
Recenze se líbila: 334 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel se spoustou nedostatků, občas nefunkční klimatizace, občas výpadky elektřiny. Snaha majitele o řešení jakéhokoli problému mizivá, spíše arogantní reakce.

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Hvězdička tak jedna, za střechu nad hlavou. Tvrdá postel, polštář zřejmě ze starých chaluh. Při větru celou noc bouchají všechny dveře a okenice v celém hotelu. Soustavně tekoucí lednička, sprcha bez možnosti kamkoli položit či zavěsit mýdlo. Koš s použitými toaletními papíry vynesli za 8 dní 2 krát!!!

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Strava bez hvězdičky. 3 typy snídaně - a/2 volská oka, buřt a slanina, b/ 2 plátky sýra + 2 plátky "šunky", c/ jogurt. Lze zvolit jednu variantu, kombinovat např.sýr, vejce, apod., nelze. Jejich veka - 3 plátky na osobu, chcete-li přidat, načekáte se a máte to s kyselým obličejem.K tomu 10 g másla + marmeláda, kafe a ředěný džus. Po 8 denním pobytu máte dost.

Večeře - předkrm 6 koleček okurky + 4 plátky rajčete + veka/3 na osobu/ - ovšem toto vždy pro nás oba na společném talířku. Další jídlo jsou vždycky hranolky s nějakým masem + lžíce rýže nebo varianta b/ - těstoviny na jediný způsob s rozdílným názvem a zásadně bez sýra. /Objednáte-li si tyto špagety mimo polopenzi za hotové - jsou se sýrem/. Následovat má desert a to buď pudink nebo meloun / nazývají to sweet or fruit./ Ovšem desertu se dočkáte, pouze koupíte-li si k jídlu pití. V opačném případě číšník volá ke kuchyni - no drink, no drink!! A jak jsme pochopili, je to signál k ostatnímu personálu - těm už nic nenoste, nekoupili si pití. Jídlo mimo zaplacenou polopenzi je také šizené. Ve vedlejší taverně je tuňákový salát o euro levnější, zato dvojnásobný a pestřejší.

A třešnička na dortu - balíček na výlet místo snídaně.2 plátky toastového chleba s 1 plátkem sýra a 1 plátkem oné "šunky". Bez másla. + lahvička vody!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,2/5)

Je tam bazén, jinak žádné vybavení. Lehátka jsou k dispozici pro hotelové hosty, avšak přijde-li platící mimohotelový zájemce, číšník sebere bazénové lehátko a přenese ho na přilehlou pláž - tam pak inkasuje 3 eura. Takže o lehátka u bazénu je každodenní boj. Mimohotelový zájemce s 10 nevycválanými dětmi si také klidně přijde k bazénu a dokud v restauraci dospělí konzumují, děti okupují bazén a zaplavete si v něm jen s nasazením života.Provoz bazénu je omezen do 20,00, avšak toto také platí jen pro hotelové zoufalce, které číšník vyžene z vody. Výše zmíněné děti konzumujících prominentů tam mohou libovolně skákat a řvát třeba do 22,00.

Personál náladový- dle konzumace. Pokud člověk setrval u předplacené polopenze, tak chladné zacházení. Při útratě vřelejší. Až na majitele - ten je permanentně nepříjemný, arogantní a nekomunikativní. A zřejmě i jazykově nevybavený - překládal mu špatně anglicky mluvící číšník.

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Pláž je písečná, uklizená, moře čisté a teplé. Vše hned u hotelu, nabídka šlapadel, vodních padáků, pronájem motorových člunů. Vstup až moc pozvolný - cca 100 m než si zaplavete.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Obchody a taverny hned vedle, zaplať pánbu, protože si člověk mohl koupit za přijatelnou cenu všechno, co lakomý majitel hotelu prodával v mizerné kvalitě za přemrštěné ceny.

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Nebýt zkušeností z okolních obchodů a taveren, kde byli na nás vždycky milí, odjeli bychom asi s dost otřesným dojmem. Ale zřejmě je tento zlodějský přístup vlastní jen panu majiteli z hotelu Marias Beach. Všem cestovkám i cestovatelům vřele doporučujeme se tomuto hotelu obloukem vyhnout. Jeho jediná přednost je poloha hned u moře.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 10 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání