Napsat recenzi

Athena Hotel

Recenze hotelu Athina Hotel *** (Řecko - Korfu - Agios Georgios sever)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 138x
Recenze se líbila: 434 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotel Athena cca uprostřed pláže..pohled z kopce Hotel Athena cca uprostřed pláže..pohled z kopce
  • západ slunce nad Agios Georgios západ slunce nad Agios Georgios
  • pláž pláž
  • Kavárnička, kde se natáčela Bondovka - velmi milý personál, majitelka začne promítat záběry z filmů, přinese fotoalba...moc milé Kavárnička, kde se natáčela Bondovka - velmi milý personál, majitelka začne promítat záběry z filmů, přinese fotoalba...moc milé

krásná dovolená, se vším maximální spokojenost

Ubytování  průměrně (4,1/5)

S ubytováním velká spokojenost, vše denně čisté, pokoje útulné.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Snídaně klasicky formou bufetu, místní chléb, máslo, marmelády, salám, vejce, sýr, káva, džus - spokojenost.

Večeře několik chodů klasické řecké kuchyně - velmi chutné, moc nám s manželem oběma chutnalo. Jídlo připravované s láskou a starostí, zda máte dost a nechcete ještě přidat:-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Personál hotelu velmi milý, co se týče jak uklízeček, tak kuchyně - vždy milí, vřelí, starostliví. Vždy měli starost, zda ještě nemáme hlad, ať si přidáme atd.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Moře krásně čisté, bouřlivější, dalo se blbnout ve vlnách. Směrem k nejstarší rybí taverně nalevo od hotelu ke konci pláže už začínaly chaluhy - ale to opravdu kousek, kam se ani lidé nechodili moc koupat. - Mimojiné velmi doporučuji nejstarší fishí tavernu navštívit...jídlo je sice dražší, ale stojí za to tím spíš, když už je to nejstarší taverna na celém Korfu. Krásná taverna s čerstvě vylovenými rybami a pod Vámi průzračně modré moře...krásný zážitek.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Na čtyřkolce jsme za 5 dní projeli mnoho krásných míst, navštívili Agios Stefanos, Hrad Krini, Paleokrastsitsu, Kerkyru (autobusem přímo před hotelem zastávka), Dafni, Pagi útulnou malebnou kavárničku, kde se natáčela Bondovka jen pro Tvé oči, Arrilas

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Úžasný, hotel čistý, jídlo výborné!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání