Napsat recenzi

Korfu, hotel Athena (Athina)

Recenze hotelu Athina Hotel *** (Řecko - Korfu - Agios Georgios sever)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 2 623x
Recenze se líbila: 379 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Agios Georgios Agios Georgios
  • A.G. A.G.
  • Porto Timoni Porto Timoni

Oproti dříve navštíveným řeckým hotelům se 3* je Athena kvalitativně výše, pokoje jsou čisté prostorné, se sítěmi proti hmyzu, vše funguje jak má, absolutně bez výhrad.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Na řecké poměry absolutně super. Voda teplá i studená - jak horský pramen. V prostorném pokoji s předsíňkou jsou zánovní skříně - čisté, zrcadlo s šuplíkama, TV stolek s TV, obrovské postele s pružinovou matrací. Měli jsme rohový pokoj, takže balkon byl kolem celého pokoje a všude dost prostoru, na balkoně zahradní nábytek. Výhled na bazén, moře i hory v okolí.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Snídaně klasika, světlá a tmavá krájená veka, máslo, sýr, šunka, vejce, marmelády, káva , čaj , džus. Tmavá veka je asi grahamová a je naprosto skvělá, opravdu chutné pečivo. Večeře byly pro žrouty - 4 chody jak slibovali. Předkrm zeleninový salát, pak nějaká řecká specialita jako tzatziky, grilovaná zelenina..... a pak hlavní jídlo, obrovská porce masa-kuřecího, vepřového, hovězího s rýží, bramborem, těstovinama a vždy hranolkama. Maso vždy moc dobré a dobře zpracované, leč vše na můj vkus příliš slané.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Jeli jsme na klidnou rodinnou dovolenou s 4-letým synem, takže dětský bazén naprosto vyhovující i velký bazén skvělý a vždy čistý. Vodní radovánky, jako skůtry, banány, šlapdla, motor.čluny jsou k dispozici hned na pláži. Jiné kůltůrní a sportovní aktivity jsme nevyhledávali,nebyl čas, takže nemůžu hodnotit.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

To je kapitola sama pro sebe. Pláž v A.Georgios(Pagon) je jedna z nejlepších na ostrově. Průzračné moře, občas pěkné vlny, příjemná teplota vody. Pláž je prostorná, i v sezoně máš soukromí, na jedné straně je písečná pak přechází v hrubý písek a oblázky. Dno je ze začátku oblázkové, občas kámen a pak písek s přiměřeným klesáním. Vyhovuje všem.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

V okolí je pár taveren a supermarketů, žádné diskotéky a randál - super klid. Kousek od hotelu je sladkovodní přítok, kde jsou hejna ryb a sladkovodní želvy. Takže procházky podél 1,5 km dlouhé pláže je ten nej.relax. Dá se jít (asi 45 min.)na blízký kopec s vesnicí Afionas, kde jsou asi 4 restaurace s panoramatickým výhledem, buď na záliv nebo na otevřené moře..................Městečko A.Georgios nemáé žádné centrum ani náměstí s obchůdky, což je jediné malé mínus. Měli jsme 2 dny půjčené auto a projeli část ostrova a mohu jen říci, že tolik nádherných výhledů jako na Korfu jsem ještě neviděl.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Korfu je krásný ostrov, plný zeleně, hornatých výběžků, přírodních zajímavostí a scenérií, různorodých pláží, stylových vesniček, klikatých cest, dobrého jídla a skvělých a ochotných lidí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání