Napsat recenzi

Korfu - Blue Sea

Recenze hotelu Blue Sea Hotel ** (Řecko - Korfu - Agios Georgios jih)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 593x
Recenze se líbila: 372 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pláž u taverny Malibu pláž u taverny Malibu
  • taverna Malibu - česká majitelka-servírka taverna Malibu - česká majitelka-servírka
  • pláž u taverny "sport" - kulečník, dresy sportovců,... pláž u taverny "sport" - kulečník, dresy sportovců,...

Celkově ubytování a strava odpovídá typu hotelu se dvěma hvězdičkami, jak je uvedeno. Pokoj menší, pěkně zařízený i s ledničkou a malým balkónem. Vybavení koupelny je hodně zastaralé, musíte bohužel přimhouřit oči :-( Škoda. Strava chutná, snídaně slabé, večeře velmi dobré a pestřejší. Bazén jsme nevyužívali, ale co jsme si všimli, lehátka volná po celý den, u bazénu sprcha. Houpačky a prolézačky pro menší děti. Součásti hotýlku je i bar a taverna s kamennou pecí na pizzu.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Celkově působil hotel velmi pěkně, malá recepce, útulné chodby, prostorná jídelna. Pokoj má vlastní balkónek, ledničku a trezor, klimatizace za poplatek 7 Eur, TV. Nábytek pěkný, stylový, dostatek ramínek ve skříni. Ručníky na osobu vždy velká osuška a ručník, k tomu navíc jeden malý. Výměna čistých až čtvrtý den, bohužel bílé prostěradlo na přikrytí neměnili vůbec :-( Nutný odpuzovač komárů! Celkově si s úklidem hlavu moc nelámali. Zvláště v koupelně to moc neřešili, byl tam zvláštní pach. A přitom by stačil voňavý závěs do toalety. Teplá voda tekla v podvečer i večer. Vana byla tak nešikovně umístěna, že pořádně stavěný chlap, si tam sotva stoupl. Co teprve stokilový muž s výškou 190 cm? Nedovedu si představit.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Celkově strava průměr, škoda, že trochu nevylepšili snídaně. Každý den stejná nabídka, kdyby byla jen trochu pestřejší :-( Když nyní napíši výčet, mnozí asi řeknou: "A co by jste tak chtěli?" Salám, tvrdý sýr, vajíčko, marmeláda, bílý margarín, med, lupínky, vločky, jogurt, miska s ochuceným hlávkovým salátem, sterilovaná zelenina, slaný závin, pomerančový moučník, chléb bílý a tmavý, opékač topinek, mléko, káva, čaj, džus. Hlavně bylo nepochopitelné množství jmenovaných surovin. Jeden tmavý a bílý chléb, 25 koleček salámu a sýru, 15 vajíček, střední miska lupínků a vloček, nakrájená jablka a švestky v sirupové šťávě,......Přišla-li skupinka 5 osob, tak byly servírovací tácy vybrány a další pak několik minut čekali, než je personál v naprostém klidu doplní. Měli jste sice salám a sýr, ale momentálně chyběl chléb nebo došly skleničky, misky,.... A ledabyle umyté tácy taky zrovna nevoněly :-( A přitom by stačilo tak málo. Další druh sýrů, šunka, párek, volské oko, ovoce a čerstvá zelenina a voňavý jar :-) Večeře byly chutné a pestré. Skládaly se z polévky, dvou až tří jídel z masa nebo zeleniny, čtyř příloh, čtyř salátů, zeleniny, melounu nebo moučníku, zdarma voda, jinak nápoje večer za poplatek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Hotel měl WI-fi, dokonce i v pokoji a na balkóně, bar, vlastní tavernu, během celého týdne nepořádal žádný řecký večer, personál se snažil v rámci svých možností. Bazén čistý, během dne tam neduněla hudba, večer jen lehce v baru. Majitelka Angličanka, byla celý den přítomna na hotelu, my jsme žádný problém neřešili, tak nedokážu posoudit její ochotu či jednání. V pokoji dobře chladicí lednička, vysoušeč vlasů zde nebyl.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláže, jak je uvedeno v katalogu písčité, čisté, někde nedopalky cigaret, zapříčiněním lidské neohleduplnosti, pozvolné klesání do moře, místy kameny, voda osvěžující, žádné "kafíčko" to nebylo, mírně pofukoval stálý větřík. Lehátka na plážích 6 Eur, různou formou placené - hotově nebo hotově + bonus dvě frappé v ceně nebo objednávkou dvou libovolných nápojů z nabídkového lístku.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí hotelu pěkné, standartní, chodníky, do nejbližšího marketu cca 4 minuty, malá zvonička a kostelík cca 3 minuty, maličký přístav cca 20 minut, půjčovny skútrů, čtyřkolek, kol, nespočet taveren. Obchůdků zde moc nebylo ani jeden stánek s ovocem a zelenonou (jen v marketu).

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Městečko pěkné, klidné, spíše pro rodiny s dětmi nebo pro nenáročné klienty, co se týká nočního vyžití. Noci nebyly tak tropické, jak v jiných destinacích. Pláží dostatek, každý si mohl najít tu svou, ať už rušnou, klidnou, se sítí na plážový volejbal, vhodnou pro děti, blízkou, dalekou,...Jelikož jsme chtěli hodně cestovat, tak jsme se v samotném městečku a na místních plážích moc nezdržovali. Doporučuji všem půjčit si skútra a vyrazit na výlety, na dva dny vás to vyjde na 45 Eur. Přistaví vám ho večer a zase si ho odvezou, v blízkém městečku je i česká majitelka, kdo se nedomluví anglicky, je možné využít tuto službu. Najeli jsme kolem 200 km a tankovali dvakrát po 10 Eur. Mapy sice nemají moc podrobné, ale stačí si dát plánovanou trasu do mobilu a máte vystaráno a vůbec nemusíte využívat hlavní silnice, ty menší jsou rozmanitější a víc poznáte:-)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání