Napsat recenzi

Hotel Blue Sea a okolí

Recenze hotelu Blue Sea Hotel ** (Řecko - Korfu - Agios Georgios jih)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2018
Přečteno: 290x
Recenze se líbila: 236 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled z pokoje hotelu pohled z pokoje hotelu
  • písečná pláž písečná pláž
  • středomořský dub středomořský dub
  • jezero Korission jezero Korission
  • pouštní kobylka u jezera pouštní kobylka u jezera
  • práplav mezi mořem a jezerem práplav mezi mořem a jezerem
  • lávka lávka
  • jezero Korission jezero Korission

Samotný hotel, jeho bezprostřední okolí i pokoje čiské, personál ochotný a příjemný, líbilo se nám tam. Horší to bylo s celkovou úrovní čistoty v městečku - odpadky na ulicích, na plážích a v moři - to se nám na Korfu nelíbilo. Výhodou pro nás bylo, že samotné městečko Agios Georgios (jih) je takový slepý kout, takže tam není takový provoz a sousedí na severu s obrovskou písečnou pláží, kde se dá v pohodě koupat bez plavek. Ta odděluje jezero Korisson na druhé straně - rozhodně stojí za to si tam udělat výlet.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Na to že měl hotel jen dvě hvězdičky, tak pro nás naprosto vyhovující, až na nějaké menší drobnosti (třeba že nesvítila lampička nad postelí a brzy to vzdala i druhá). Jinak čistý, koupelna taky, čisto všude. Jako doporučení by mohly být ve dveřích na balkón, co sloužily zároveň jako okno, protikomáří sítě, aby se dalo větrat v noci. Repelenty nemají celonoční účinnost. Matrace nové, neproležené, nábytek staršího data, ale v pořádku.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Dobré, taková klasika. Sice většinou stejné, ale můžete si vybrat, doma taky nemáte pořád nějaké hody. Žádné potíže se zažíváním jsme neměli, po doporučení, že tamní voda je sice pitná, ale kdo na ní není zvyklý, nemusí svědčit, jsme si koupili minerálky, a jinak kromě toho jsme pili už jen pivo a víno:-),

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Pro nás dostačující, byli jsme spokojeni.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Raději jsme se vždycky asi tak 3 km prošli, abychom došli na pláž severním směrem (za rekreačním komplexem Issos), je tam plno místa - několik kilometrů, písek a čistá voda, kdekoliv si můžete zapíchnout vlastní slunečník (všude je prodávají tak za 7 E) a kdo chce, může se koupat bez plavek. Hlavně proto tam také většina lidí chodí. Za návštěvu rozhodně stojí okolí jezera Korission, kde jsou duny, zajívavá vegetace, v písku vidíte stopy ještěrek, hmyzu a hadů. Z dálky jsme viděli v jezeře plameňáky.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Jak jsem psala výše - komplex hotelu čistý a pěkný, ale samotné městečko asi jako všude na Korfu dost zanedbané - rozhodně si tam nelámou hlavu s odvozem odpadků, válí se všude.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Dobrý, pokud nejste příliš nároční a nevyžadujete luxus.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání