Napsat recenzi

VT

Recenze hotelu Hotel Aristoteles Beach **** (Řecko - Chalkidiki - Afitos)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 129x
Recenze se líbila: 252 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel vypada na video na internetu a foto uchvatne,realita je ale malinko jina,zevnejsku areal je docela pekny,upravene zahonky s zelenyma roslinami,pekny bazen,a timto plusy ubytovani konci...

pokoje( hodnotim ten svuj) jsou urcene pro velmi nenarocnou klijentelu,vybavene starym rozpadajicim nabytkem,prosteradla a rucniky flekate a opotrebovane (denne jsem videla nevzhledne hozene ciste po vyprani na chodbach a uklizecky si je nechavaly valet pul dne na podlaze a pak samozrejme nam na postel a k utirani -brrrrr.),ihned 1 den jsem pozadala je at mi v pokoje pouze vynasi smeti a vytiraji podlahu,nic vic,v koupelne v rohach plisen a zapach,pokud nam sebraly mokry rucnik tak suchi a cisty jiz nedoplnily,TV pouze mistni programy,a s ovladace sepaly se baterky,v pokoji neni ani trezor ani fen na vlasy,vstupni dvere se drzely na pantech na''cestnem slove'' a stacilo do nich stouchnout a vyleti ven.

Zaver : tento hotel neodpovida 4**** ,max 2,na to se pripravte!

plaz patrici k hotelu a vyhled ale vynahladi veskere minusy -je nadherna!!!!!!!!jako prijemny bonus beru slunecniky a lehadka zdarma,jako obrovsky minus -bar na plazi predrazeny! odrazuje od konzumace!

a posledni- 2 den dovolene prisly silene bouzky a nam ve 2 poschodi v pokoje prorazilo strop!!!! volte radej prizemi >-)!

Ubytování  průměrně (2,9/5)

pro velmi nenarocnou klijentelu

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

snazili se

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

hotel stoji samostatne na kopci ,v okoli neni zastavka autobusu jenom silnice bez chodniku- nedalo se vubec okoli prozkoumat

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

uslo to,dulezite bylo to ze bylo kde prespat,nezustali jsme hladovi,i kdyz kdo cestuje s malymi detma JIDLO BERTE Z SEBOU!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Chalkidiki - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání