Napsat recenzi

Nebylo to špatný, ale...

Recenze hotelu Hotel Aristoteles Beach **** (Řecko - Chalkidiki - Afitos)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 141x
Recenze se líbila: 236 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V hotelu jsem strávila 5 dní, prostředí je moc pěkné, hotel je udržovaný, velká zahrada, velký bazén, nádherný výhled na moře.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Poměr cena výkon normálka. Akorát jsme nemohli zapnout klimatizaci, protože neskutečně smrděla, pochybuji, že ji někdo čistí. U hotelu je nešikovně řešeno parkování.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Vyloženě kontinentální a dost stejná strava, moc Řecka nečekejte, ale myslím, že to je ve všech hotelech, kde poskytují all in stejné. Co se nápojů týče, v ceně bylo akorát pivo, víno, káva a nějaké nealko. To navíc neplatilo v hotelovém baru u moře (tam se platilo skoro všechno).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Kurty, krytý bazén, venkovní bazén, na vyblbnutí je toho dost.

Služby... už 2. den jsem upozorňovala personál na to, že jedno ze dvou dámských WC u bazénu (které slouží i pro celé venkovní zázemí hotelu) nefunguje a do konce pobytu ani nefungovalo :D

Myslím, že hlavně v restauraci bylo personálu až moc (bylo vidět, že se dost často nudí). Bavil mě ale hotelový animační program, který zahrnoval jak sportovní, tak společenské aktivity.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž pod hotelem je menší s lehátky a slunečníky, s celkem dobrým vstupem do moře. Škoda, že zde nikde není WC (musíte až nahoru do hotelu). Další věc je teda neskutečný bordel jak přímo na pláži (odpadky, vyvržené řasy a klacky z moře), tak podél celé přístupové cesty od hotelu k pláži. Nevím proč zaměstnanci, (například ti, kteří se v restauraci doslova koušou nudou hlavně tedy mezi snídaní, obědem a večeří), nemůžou alespoň jednou denně cestu a pláž projít a vyčistit ji... Za 5 dní jsem nasbírala 5 igelitek odpadků... Lidi jsou hold hovada, ale kdo se na to má dívat!

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Bez auta se tu nikam nepohnete. Hotel je samostatně stojící na skále u příjezdové cesty. Takže pokud rádi po večerech korzujete ve víru města, tady určitě ne. Pokud máte rádi klid, je to místo pro vás. :) Je tu ale všude nádherná příroda (teda až na ty odpadky všude).

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Pro někoho, kdo si chce odpočinout a nepotřebuje přepych výborná dovča.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Chalkidiki - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání