Napsat recenzi

Zatajené podrobnosti

Recenze hotelu Club Esse Palmasera Village Resort **** (Itálie - Sardinie - Cala Gonone)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 258x
Recenze se líbila: 219 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobyt bychom si určitě nevybrali, pokud by nám cestovní kancelář v popisu hotelu prozradila, že nemá výtah, všude jdete do kopce a po schodech, k bungalovu, od jídelny k recepci, k moři.

Ubytování  průměrně (4/5)

Objednávali jsme pokoj - očekávali jsme hotel. Chyba - byl to bungalov v kopci asi 300 m od jídelny - a to nás původně dali ještě do patra (věk = 59 a 65 let).

Ručníky měnili denně, úklid ušel, klimatizace perfektní.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Jídlo bylo pestré, vaří dobře, dostatek zeleniny a ovoce. Jediný problém, že nemají balenou vodu. Voda se napouštěla z nápojového automatu - přirodní nebo perlivá do plastových kelímků. Je potřeba přivést si plastovou láhev, aby si host mohl napustit vodu ve větším množství, když chce na pláž. Další možnost přes den je u baru, který funguje pouze u bazénu. Na pláži není, takže host musí několikrát denně po schodech od pláže k baru u bazénu a odnášet kelímky. Nejšikovnější dokázali nést 4 kelímky v každé ruce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Velké možnosti sportovního vyžití, večerní animační programy, kde jsme se zasmáli. Cvičení v bazénu i výuka tanců. Bazén u hotelu je velký a má slanou vodu, což jsme velice cenili.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Přístup do moře je dost obtížný a ke sprše je to po schodech do kopce. Lehátka a slunečníky zdarma - jenže jsou to spíš křesla, ve kterých můžete sedět, ale ne ležet a už vůbec ne opalovat záda. Hosté si kupovali nafukovací lehátka.

Rozhodně se k moři obtížně dostanou maminky s kočárky - tento pobyt je vhodný pro rodiny s většími dětmi, rozhodně ne batolata.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Je pravda, že kolem moře je promenáda až do blízkého města. Ale musíte sestoupit po schodech a zpět do schodů nebo to obejít bezbariérově po silnici. Na pláž jezdí hotelový mikrobus, který odveze hosty i zpět, ale musíte si pohlídat časy odjezdů.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Máme novou zkušenost, Sardinie je krásná, moře teplé a čisté. Ale informace od CK nedostatečné. A naprostá neprofesiálnost delegátek CK. Začalo to při příjezdu - hostů bylo víc než míst v autobuse - jedna paní seděla na schodech u řidiče - odjeli jsme po hodině čekání. Autobus měl už nejlepší za sebou. V půli cesty se porouchal a tak nás vysadili ve 34 °C na nejbližší benzince a čekali jsme další půlhodinu na nový autobus. Cesta z letiště místo 1,5 hodiny trvala 4 hodiny. Popis výletů byl nedostatečný, chyběly časové údaje. Při výletu, který jsme dostali se slevou jako odškodné za komplikace při příjezdu, přijel autobus s nefunkční klimatizací, takže jsme museli na první prohlídku města vzít i věci, které jsme měli na pláž. V novém autobuse jsme přejeli do dalšího města a při odjezdu byl přistaven opravený původní autobus, takže jsme zase přetahovali své věci z jednoho do druhého.

Při odjezdu totální zmatek, odjížděly 4 autobusy, do určeného autobusu se nás 6 nevešlo a další byl poloprázdný. Delegátky neměly zjištěn odbavovací terminál na kufry a tak jsme se pěkně prošli dvakrát tam a zpět. Na celní kontrolu nás klienty odeslaly samotné.

Obě cesty jsme letěli s Bulharskými aeroliniemi, letušky nám nerozuměly. A letadlo bylo také veterán, křídla záplatovaná, klimatizace nefunkční, sedačky popraskané, stolek sám vypadl a byl vyviklaný natolik, že opětovné zavření vyžadovalo několikerý krouživý manévr. Područky byly vyviklané. Ale piloti šikovní - dosedli jsme naprosto perfektně, bez nárazu.

Mám srovnání s jinými destinacemi - tento pobyt nestál za ty peníze, které jsme zaplatili.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 21
z 39 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání