Napsat recenzi

"All inclusive! Palmasera Resort Village?

Recenze hotelu Club Esse Palmasera Village Resort **** (Itálie - Sardinie - Cala Gonone)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 1 176x
Recenze se líbila: 409 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásná příroda, nádherné moře, kvalitní ubytování, denní úklid, čistota. Dostatek slunečníků i lehátek. Celkově velmi dobrý dojem výrazně srazil zoufalý "all inclusive", který u čtyřhvězdičkového hotelu nepředpokládáte.

Ubytování  průměrně (4/5)

Kvalitní, zaručující soukromí, denní úklid s výměnou ručníků, spokojenost.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Tak zoufalý all inclusive jsem nezažil a zkušenosti mám. Určitě člověk nehladoví, ale...! Každé ráno neustále se opakující smažená vajíčka s opraženou slaninou, obojí studené. Stále stejné a nekvalitní pečivo, pak něco, co připomínalo šunku a sýr. Jogurt, vločky, trvale se opakující dva druhy sladkého pečiva, omezené ovoce. Výrazně jsem postrádal kvalitní např. pomerančový džus. Obědy a večeře unisono. Venkovní tzv. gril, kde člověk vystál poměrně dlouhou frontu. Odměnou mu byla buď ryba nebo pokus o grilované maso (buď tuhé a suché, nebo syrové) To jsem nakonec vzdal. Uvnitř v restauraci stále stejné!!! Těstoviny a pizza v kvalitě, kterou by Vám nenabídli v České republice ani v kiosku na nádraží. Katastrofa nastala, pokud si člověk dal brambory. Nabídka ovoce standardní, postrádal jsem vodní meloun. Nabídka zeleniny omezená. Co se týká dezertů, tak v poledne pudinky a večer jeden až dva druhy jakýchsi řezů, toť vše!

Vím, že dovolená není pouze o jídle, ale zvolil jsem all inclusive, což pro mne znamená vše v pohodě. Ale pokud jsem se chtěl na pláži napít, měl jsem dvě možnosti. Buď nabít kartu eury a tou platit (hotovost nebrali), nebo asi jako většina potupně načepovat vodu do PET lahve a s tou se vydat k pláži. A to jsem nebyl v situaci, že jako rodič slíbím dětem po jídle např. zmrzlinu, to bych znovu musel aktivovat kartu a platit za něco, co je všude jinde běžnou součástí all inclusive.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybavení na dostačující úrovni. Dostatek lehátek a slunečníků kolem bazénu. Slabá jazyková vybavenost obsluhujícího personálu v jídelně. Ocenil jsem přidělení stolu na celou dobu pobytu.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž kvalitní, moře nádherné, dostatek lehátek a slunečníků.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Upravené, čisté, možnost procházek.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Krásná příroda, nádherné moře, kvalitní ubytování, čistota, denní úklid. Dostatek slunečníků a lehátek u moře i u bazénu. Celkově velmi dobrý dojem výrazně srazil naprosto zoufalý "all iclusive", který u čtyřhvězdičkového hotelu naprosto nepředpokládáte.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 21
z 39 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání