Napsat recenzi

Velké zklamání Italie -Kalábrie

Recenze hotelu Baia della Rocchetta *** (Itálie - Kalábrie - Briatico)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 535x
Recenze se líbila: 523 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do takových destinací je třeba si zjistit jak mají Italové v regionech dovolenou, jinak je tu přelidněno a jsou tu samí Italové a hrozně uřvaných dětí ,kojenců a zmatek.Provoz u bazénu začíná 9.30hod. to začne hlasitá hudba i u baru a také hudba a soutěže i u pláže u křesílek pro Italy do12.45hod.Pak je siesta do 16.00 a pak zase řev, animace a hudba pro Italy pořád dokola, hrůza ,asi jsou všichni hluchý .To vše do 19.00hod. Po večeři od 21.00hod. do 24.00hod. hudba, animace ale vše tak řve, že nejde si povídat u baru venku a popíjet z mini kelímků občerstvení .Spát se dá tak až 1.00hod .

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Pokojík, skromné malé místnosti v přízemí vetšinou pro dvě osoby s hlučným větrákem u stropu ,nahoře pro více osob.Mini lednička trezor zádný, malá televize,koupelna trochu ošuntělá s hlučným odsavačem pachu,možno klimatizace přenosná za 6eu za den.Pobytová taxa 1 eu za den a osoba .

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

První den nám přidělili stůl a po 3 dnech to absulutně vzdali, pořád nás všechny různě přesazovali , nemají v ničem systém a pořádek .V jídelně absulutně nejsou připraveni na tak velký nápor lidí.Je tam hrozně stolů a židlí,ale stěží se jde protáhnout okolo nich a dostat se s jídlem zase ke stolu. Strava je taková odlehčená skromná a kdo má rád polévky, tak tu žadné nejsou! All inclusive se limo a pivo čepuje do malých kelímků a 3 druhy hořkých likérů do mini kelímků a káva pouze do 11.hod. černá bez mléka, jinak se vše platí ,jídlo to je gumová houska s malým párkem, nebo salámem od snídaně v 17.00hod.u baru Jinak v jídelně voda z automatu ,cola, džus a vino červené a bílé, snídaně káva čaj , oběd a večeře.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Denní výměna ručníků ůklid, personál nás považuje za Rusy a nikdo Vám nerozumí ani německy či anglicky slabě v recepci .V srpnu kdy najíždějí Kalabrijci tak je vše hodně drahé (pití,taxi výlety)

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Na pláž se jde od apartmánů s kopce tak 100m,hotelová pláž s křesílky a slunečníky a na pláži vykukující kameny ,Vstup do moře tak 2m od břehu a pak obrovské slizké kameny s ježky už je 2m hloubka .Musíte si najít mezi kameny cestičku nebo jít tak 200 až 300m na veřejnou pláž kde je krásný písek ve vodě. Vodní sporty- pujčení 2 vratké kanoe a zdechlé podušky, a špinavé kruhy,hračky pro děti(kyblíčky bábovky bazénky pro miminka) vše co tam rekreanti nechali.Při vstupu do bazénu je potřeba čepice kterou Vám přidělí plavčice,plážové osušky nejsou k dispozici. Ale nesmí být bouřka po nočním a půl dením pršení asi 1 km od tohoto resortu se vlévá do moře s okolních kopců a vesnic voda a moře záliv kde se koupem je pak 2 dni zakalené!!! Moře teplé 30°c a pak čisté.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Okolo pláží a silnic strašný chlív od odpadků, nikdo nic neuklízí.Nejbliší městečko Briatico tak 4 km a chcíp tam pes,2 krámky s různým domácím zbožím a nafukovacíma hračkama ,1cukrárna (zmrzlina nechutná a přeslazená) ,1 hospoda ,1 vinárna a supermarket ze základníma potravinama pro Italy . Není tam žádné spojení na autobus či vlak .Procházky jen po pláži v písku nebo po silnici okolo hnijících kontejnerů,nebo si objednat v recepci předražený mikrobus třeba do městečka Pizzo pokud řidič nespí a má chut jed, nebo si půjčit auto.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Destinace podle mě absulutně nevhodná pro klienty kteří touží po klidu a vycházkách a promenády po okolí večer a případně nákupů suvenýrů či restaurace či dobré italské zmrzliny . Do této části Italie už nikdy a nikomu nedoporučuji.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 13 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání