Napsat recenzi

Baia Della Rocchetta Itálie

Recenze hotelu Baia della Rocchetta *** (Itálie - Kalábrie - Briatico)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 1 085x
Recenze se líbila: 431 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 2
  • Pláž u hotelu Pláž u hotelu

Hotel byl úžasný, skvělé služby a ochota personálu, vynikající jídlo.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Čisté pokoje s výhledem na moře a místní vláček (který projíždí jednou za hodinu a je skutečně kouzelný - všichni jsme si jej oblíbili již při prvním zahoukání), každodenní úklid, hotel je celkově asi po rekonstrukci, je velmi dobře zařízený.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Relativně velký výběr zeleniny na x způsobů, které jsme zkusili i poprvé v životě, každý den ryba a nějaké jiné maso, vybere si i vegetarián. Ovšem největším zážitkem pro nás byly dezerty :-) All inklusive nezahrnuje kávu mimo snídani a káva na snídani byla bohužel jen z automatu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Ochotný a milý personál, možnost zdarma půjčení různých sportovních zařízení (třeba tenisové rakety), wifi jen ve vstupní hale.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Krásné průzračné modrozelené moře, rychlý vstup do vody, písečná pláž s lehátky (spíš "sedátky") a deštníky zdarma. Pláž je hned u hotýlku, hlídá plavčík. Vhodné pro každého, kdo má rád moře chorvatského typu :-) Ale narozdíl od Chorvatska tady při potápění nic moc neuvidíte.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Jediná nevýhoda hotelu je ta, že kolem NIC není. Vhodné pro skutečný relax! Na druhou stranu, hotel dokáže zařídit dopravu do okolních měst (Pizzo, Tropea), cestovka pak nabízí spoustu fakultativních výletů (doporučujeme si zajet na Stromboli!)

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Dovolená splnila svůj účel - relaxace, plavání v moři a pohodu. Jsme velice spokojení, co nám jen chybělo ( a za to ubírám jednu hvězdičku) bylo spojení s civilizací pro večerní procházky po okolí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

DUB: all inklusiv trochu jinak - 21. 7. 2013 10:40

jedno velké zklamání- co lze hodnotit velmi kladně je moře a pláž-krásné ,teplé čisté-dostatek slunečníků na pláži.Zbytek jedno zklamání za druhým. Pokoje špeluňky bez okna,kdo bydlel v přízemí se bez uzavření dveří ani nepřevlékl a pak musel rozsvítit.Jídlo dobré ale stále se čekalo až personál doplní-často došlo ovoce a už se na další nedostalo.Sklenice pouze k obědu a večeři a jinak vše ,včetně kávy do plastových kelímků.pokud jste se večer zdrželi a měli víno ve sklenici donesl vám personál plast ,aby jste si přelil.Personál nevšímavý ,dělal rozdíly mezi klienty z Čech ,Itálie,Ruska.Pro děti ani zmrzlina ani nic jiného -široko daleko žádné nákupní možnosti.Dalo by se napsat víc ,ale pro nás to znamená Baia della Roccheta už nikdy.Za 42 000,-pro dvě osoby si inklusiv představujeme trochu jinak.Úmyslně si vybíráme klidnější destinace ale tady nezbývalo než večer sedět na pokoji nebo jít po pláži kde jsme byli celý den. reagovat

Zdeněk: zdenekslavicek@seznam.cz - 27. 7. 2013 19:27

all inclusiv - 19.- 26.7.2013 ohromné zklamání, zejména co se týče poskytovaných služeb k all inclusive, neustálé dohadování s obsluhujícím personálem na co v danou chvíli máme nárok. To co nám o zajištění all inclusive napsala cestovní kancelář (Eximtours) se rapidně lišilo od toho, co nám obsluhující personál byl ochoten poskytnout, zejména co se týká času. K obědu chtít pivo na stůl bylo nemožné, museli jste se přesunout do minimálně 250 m vzdáleného baru u pláže, nealkoholické nápoje byly dávány jen do plastových kelímků, zmrzlina pro děti nebyla vůbec, vrcholem byla nutnost mít koupací čepice do bazénu o které nás předem nikdo neinformoval. V hotelu byla převážně italská klientela a podle toho se choval i obsluhující personál zejména u plážového baru, který se často choval tak, jako by vše "dával ze svého". Animační program byl pouze v italštině, kruté zejména pro děti, které se chtěly zúčastňovat, ale protože nerozuměli, zůstali sedět. Je vůbec s podivem, že cestovní kancelář zajišťuje pro své klienty takovou destinaci a nemůže ani obstát odpověď delegáta, že "Kalábrijci jsou prostě tací". Proto již nikdy více tento hotel a zejména nedoporučuji rodinám s dětmi, protože i tvrzení cestovní kanceláře o dobrém přístupu do moře, nemůže být ani řeč (velké balvany). reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání