Napsat recenzi

Hotel Pineta, pro nenáročné

Recenze hotelu Pineta Hotel *** (Itálie - Ischia - Ischia město)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 530x
Recenze se líbila: 545 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Náš pokoj byl v 1.patře a naštěstí s výhledem přímo na Aragonský hrad, takže to z velké části zakrylo nedodstatky zbytku hotelu.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování v menších pokojích bez klimatizace, ale k dispozici byl větrák přímo na pokoji. Denně uklizeno, nemůžu nic vytknout, nechávala jsem běžně sušit oblečení na balkóně, cennosti byly volně na pokoji a nikdy se nic neztratilo. Jedině snad vytknout hlučnost ze sousedícího pokoje, mírný pocit narušeného soukromí....pokoje jsou totiž odděleny pouze zamčenými dveřmi

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Jsem nenáročný tvor milující špagety, takže jsem byla najedena už z předkrmu, chybí trocha zeleniny a ovoce, nicméně dezerty k večeři a sladké snídaně jsou víc než vynikající. Neměla jsem pocit, že by jídlo bylo ze sáčku, jak uvádějí jiné recenze. Snídaně byla každý den stejná (bufet), ale myslím, že bylo na výběr, od snídaně jsem nosila i kočičkám salámky, těch je v hotelu hodně a někdy se vám vyhřívají i na terase, do jídelny ale nevstupují.....

Kdo je veliký jedlík, může mít problém okolo oběda, kdy je problémem se domluvit, jestli mu někdo udělá nějaké jídlo a jaké to jídlo vůbec bude. Denně nám obsluha bazénu řekla, že není problém si do 16 hodin dát něco u bazénu a ze 3 pokusů jsem se najedla jen jednou. Jednodušší je vyběhnout na ulici, kde je pizzerie 5 minut od hotelu a objednat si tam jídlo s sebou a vzít si ho na hotel. Prý to nemají rádi ale když byl hlad...co dělat

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál hotelu byl výborný, veliche ochotný a vstřícný....pivo a jiné poživatiny byly noseny až k bazénu, je vaší volbou, zda zaplatíte hned nebo si to budete nechávat připisovat na účet pokoje, ale ať nejste na konci překvapeni....Ischia je velmi drahá

Bazény byly vypuštěné jen jednou, jeden bazén je otevřen non stop, druhý pouze do 19 hodin, bazény jsou teplé, takže večerní koupání bylo skvělé.

V jídelně obsluha, až na jedného italiano blba, to bylo příjemné.

Pláž a moře  průměrně (2,6/5)

Městské pláže nejsou zrovna moc čisté, ale dá se. Moře to není vůbec zajímavé, nic nenajdete. Hotel nemá svou pláž, takže pro náročnější si budete muset najít nějakou pláž, kde si draze zaplatíte lehátka.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Nádhera. Prohlídka Aragonského hradu skvělá, výlet po Ostrově výborný, všem doporučuji výlet kolem ostrova na lodi!!!!!! a pro odvážné i návštěva termálních parků, Pompejí a samozřejmě Vesus....úžasné dojmy

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Dostala jsem, co jsem si zaplatila.......

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ischia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání