Napsat recenzi

hotel Pineta

Recenze hotelu Pineta Hotel *** (Itálie - Ischia - Ischia město)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 493x
Recenze se líbila: 469 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • termální pramen u bazénu termální pramen u bazénu
  • vířivka před hotelem vířivka před hotelem
  • stinné místo mezi dvěma budovami hotelu stinné místo mezi dvěma budovami hotelu
  • z 1. patra přímo k bazénu z 1. patra přímo k bazénu
  • sluneční terasa sluneční terasa
  • bazén bazén

Hotel je vhodný pro cestovatele jen k přespání. Ideální je jako výchozí místo pro výlety ( přístav, autobusy). V okolí nejsou hezké pláže. Ale má dva termální bazény, jeden s vířivkou. Voda je hustá, léčivá, dopoledne je spouštěn pramen z amfory, kterým se skvěle masíruje. Jednou týdně měnili vodu, byla stále čistá.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Malé pokoje a starší vybavení, ale čisto. Balkony do parku jsou zastíněné. Nevýhodou je klimatizace za 10 E na den a jen po předchozím objednání. Na místě zaplatit nelze. Požadujte aspoň větráky.Televize, lednička a wifi rovněž za poplatek, každé za 10 E denně.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Kdo se chce dobře najíst, ten ať sem nejezdí. Snídaně sladké a stále stejné. K vece se podávalo střídavě jedno vajíčko na tvrdo a střídavě 2 plátky sýru a 2 plátky salámu. Žádná zelenina. Nápoje u snídaně byly zdarma. Nápoje u večeře se platily na konci pobytu.

Večeře byly jako předkrm makarony, nebo polévka. Jako hlavní maso a brambory, nebo obložený talíř uzeninami, či zeleninou. Velmi malé porce, ale bylo možno si přidat. Jako dezert ovoce, nebo zmrzlina, či dort.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Vybavení bylo staré, zejména plastové židle na terase. Stará, látková lehátka a pár plastových. Uklízelo se pečlivě. Číšníci se zdáli úslužní. Náš problém byl neznalost cizích jazyků, špatně se nám domlouvalo. Na recepci hotelu mohli mít mapy s trasami autobusů, přehled odjezdů a stanic. Na konci pobytu si hotel naúčtoval 2 E na den za pobyt a recepční si naúčtoval spropitné 8 E.

Pláž a moře  průměrně (2,6/5)

Kde byla trošku hezčí pláž, to bylo zabráno podnikateli a zastavěno lehátky. Ceny byly různé a 10 E bylo minimum. Na každé pláži musí nechat kousek pro veřejnost, ty kousky byly opravdu malé a přecpané. Pláže úzké, často s balvany. Zde je lepší sednout na autobus a zajet si na pláž jinam. Ale moře bylo čisté.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Okolí hotelu bylo hezké, plno rostlin a zákoutí. Ostrov má hodně vody, rostlinám se daří. Hotel je hned vedle parku, který je oplocený a na noc se zamyká. Je zde obsluhované zákoutí pro opuštěné kočky. To se hned tak nevidí. Lidé sem chodili běhat, byl tu stále stín.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Hotel je vhodný pro ty, co chtějí hlavně poznávat okolí. Ráno vyrazit a večer se vrátit. Nebo ty, co chtějí čas trávit v termálních parcích, které jsou ovšem docela drahé. V hotelu byli hlavně důchodci z Itálie a z Německa, kterým pobyt v hotelu platily pojišťovny.

Nám pro cestování hotel postačoval.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 19 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ischia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání