Napsat recenzi

Pobyt Palma Benessere 2014

Recenze hotelu Hotel Palma Benessere *** (Itálie - Emilia Romagna - Rivazzurra)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 66x
Recenze se líbila: 509 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkově jsme v hotelu byli spokojeni, zklamáním bylo, jak ostatně vyplývá i z ostatních recenzí, jídlo.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Hotel plně odpovídá třem hvězdičkám; pokoje jsou zařízené jednoduše, ale jsou čisté a mají všechno potřebné vybavení. Koupelna byla s velkým sprchovým koutem, záchodem, bidetem a umyvadlem, vlastní okno. Pokoj měl balkón, televizi, trezor. Ložní prádlo a ručníky v pořádku, čisté. Úklid v pořádku.

Strava a stravování  průměrně (1,8/5)

Snídaně, podávané v hotelu, ještě ušly - čerstvé croissanty, typicky tužší italské bulky, suchary, kornflakes, máslíčka, džemy, med, tvrdý salám, káva z automatu, džus z koncentrátu (nikoliv z prášku), po vyžádání džbánu s mlékem již byl každý další den k dispozici. Večere se podávají ve vedlejším hotelu a to už bylo horší. Předkrm byly vždy těstoviny s omáčkou (různou), hlavní jídlo byl obvykle kus (nebo dva menší kousky) masa s přílohou dost podivnou - např. kopečkem nakládané kukuřice, někdy byly místo masa zapékané (ale nedopečené) šťouchané brambory, cca 1 cm tlustá nedopečená pizza, nebo zapékaný lilek (ten jediný byl opravdu výtečný, ale zase ho dost lidí nejí). Dezert byl obvykle kousek ovoce/zeleniny (jablko, hruška, kousek melounu), nebo kompotované ovoce. Celkově dost ubohé, nicméně sníst se to samozřejmě dalo. Jen to nebyl žádný kulinářský výkřik, pro mužské osazenstvo toho někdy bylo málo, a celkově byli všichni dost zklamaní. Pití k večeři (včetně vody) je za poplatek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Personál komunikoval hlavně italsky, mladší recepční, která ovšem pendlovala mezi třemi majitelem propojenými hotely, hovořila také anglicky. Jinak byli ale všichni velmi milí a vstřícní. V hotelu je v hale k dispozici wi-fi. Bar nebyl v provozu, nicméně recepční nám např. ochotně otevřel námi donesené víno, poskytl skleničky, žádný problém. Uklízečky milé, profesionální. V hotelu je v nabídce welness, který jsem ale nevyužila. V hale jsou k dispozici čisté toalety, při odjezdu a příjezdu oddělený prostor pro zavazadla neubytovaných hostů.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž je standardně vybavená (slunečníky a lehátka za poplatek, toalety, sprchy, pítko s pitnou vodou, bar). Pláž je klasická riviera - široká, rovná. Nikde jsem neviděla nedopalky nebo odpadky. S mořem je to trošku horší, díky množství turistů je dost znečištěné od opalovacích krémů a zkalené. Nicméně jsme viděli hodně rybek. Velmi daleko je mělké, vhodné pro rodiny s dětmi. Doporučuji návštěvu v září, kdy je moře ještě teplé, ale mnohem čistší a turistů méně.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Byla jsem dříve na dovolené v severní části Rimini, která se mi líbila více, byla klidnější. Zde je hotel přímo u silnice, kde ve dne v noci projíždí velké množství aut a hlavně velmi hlučných mopedů. Jinak je v okolí hodně barů, restaurací, obchůdků se suvenýry apod. Klasické letovisko. Pláž je opravdu nedaleko.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Celkově dovolená odpovídala mým očekáváním, žádné opravdu velké zklamání se nekonalo, hotel byl hezký, jednoduchý ale udržovaný, jen jídlo potvrdilo dříve čtené špatné recenze. Nicméně se samotným ubytováním, chováním personálu a pláží jsme byli spokojeni.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Emilia Romagna - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání