Napsat recenzi

Palma s odstupem času

Recenze hotelu Hotel Palma Benessere *** (Itálie - Emilia Romagna - Rivazzurra)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 185x
Recenze se líbila: 442 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Za slušnou cenu celkem dobrý.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Měli jsme objednaný dvoulůžkový pokoj s přistýlkou. Pokoj připravený v den příjezdu ve 2 hodiny, recepční i přes jazykovou bariéru milá a ochotná. Každý den uklizeno, pokoj uklizen jednou i přes naši přítomnost v hotelu ( pršelo ). Výměna ručníků 2 krát za týden. Balkon mrňavý, ale na uschnutí plavek a ručníků nám stačil.

Strava a stravování  průměrně (1,8/5)

snídaně nám vyhovovali, počet croisantů na osobu nebyl omezen(jak tu něktěří psali), šunka a sýr doplňován průběžně, pečiva dostatek, káva z automatu dle výběru dobrá, limo taky v neomezeném množství, k tomu marmelády, med, nutela, máslo, mléko, jogurt, buchty.

Večeře v Marilondě byly horší, trvala asi hodinu a půl. nejdříve se stála fronta na zeleninu( nezralá zelená rajčata- asi nějaká nová odrůda :-))., okurky, salát, nakládané fazole- ty fakt byly dobré, nakládaný artyčok - ten nám moc nechutnal, kukuřice občas. Toto se jedlo s oschlou ciabatou, ta byla na stole asi od rána :-)) . Poté následovaly těstoviny s bílou nebo červenou omáčkou, jen jedenkrát byla polévka. Po dlouhém čekání přišel i další chod- maso všech chutí i barev. Vrchol kulinářského umění kuchaře byly pečená vepřová žebra nařezaná na 5cm. Na osobu 2 kosti a mezi tim kousek tlustého tuhého masíčka. Jednou nás ale překvapili čtvrtkou dobrého pečeného kuřete s opečeným bramborem. Jako dezert podávali trochu zmrzliny ( citronová nebo kávová ), ovoce ( kompotovaná broskev v sezoně - výsměch), a jednou nás dostali jednou kyselou švestkou na osobu.

Závěr: kdyby v palmě ohřívali párky tak se tam rádi vrátíme.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

standartní *** hotel, sprchový kout jsme měli zavírací, toaleta, bidet, umyvadlo, fén. Tv, klima, trezor. Nic jsme si do něj nedávali, měli jsme s sebou celkem dost peněz a nic se neztratilo i když jsme nechávali klíče přes den na recepci. Hotel dobrý, ocenili jsme výtah. Jediný problém bylo sehnat parkovací místo. Nakonec jsme po dlouhém přemlouvání zaparkovali na ulici via mantova za 8 euro na den.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž kousek od hotelu, čistá ideální pro rodiny s dětmi. Moře taky čisté. Plážový servis po slevě 10euro ten jsme nekupovali, stačila nám osuška na pláži.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

perfektní pro mladé, celkem rušné ale spát se dalo. Obchůdky blízko, ceny přiměřené lokalitě. Když už někam jedu tak na nějakém euru navíc nezáleží.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Do hotelu bychom se vrátili, jen kdyby večeře nebyly v Marilondě

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Emilia Romagna - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání