Napsat recenzi

Neodporúčam

Recenze hotelu Hotel Minerva (Itálie - Benátsko - Caorle - Ponente)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 143x
Recenze se líbila: 212 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel bol 0 bodov. Izba malá, posteľ o niničom. Za 7dni su Vám schopný 3x vysypať kôš a také ,že upratať alebo vymeniť uteráky asi nepoznajú. Raňajky strašne úbohé je na výber s 5tich jedál šunku vyložia až keď všetci odídu preč z raňajok. Vyložia 5 jogurtov pre 30 ľudí. Potom sa tvária že ako keby nič keď sa tam strhne boj o tie jogurty radšej ani ďalšie nedoložia. Neviem čo tam majú za kuchára ale také jedlá a polievky robil celé zle. Polievka bola len zafarbena voda ktorú Vám servíruju v pohároch ktoré Vám prelievajú do taniera. Mäso buď tvrdé alebo keď sa jednalo o rezeň tak bolo nedopečene a nasiaknute olejom. A ďalšie jedlá nejdem ani rozpisovať...

Na večeri som čakal ze bude aspoň voda alebo niečo ale nič môžete si to kúpiť samozrejme za extra príplatky. Pri objednávke nápoju nahlasujete číslo izby čiže pri konci pobytu keď si idete vyplatiť čo ste všetko prepili tak sa Vám môže stať že tam nájdete viac nápojov ako ste si objednali. Keď to človek chce zaplatiť hneď po večeri tak to ne však ku konci pobytu to zaplatíte. Podotýkam že na izbe nenájdete ani chladničku takže ak chcete mať niečo vychladene môžete o tom len snívať. Takže hotel mínus 5 bodov.

Ale inak mesto Caorle je pekné a more je výborné. Len si pripravte dosť peňazí na obed a ďalšiu večeru lebo stoho jedla sa vôbec nenajete.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Strašne

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Strašne

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Hotel 0 bodov.

More bolo super.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 23
z 45 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Anna: Neodporúčam hotel - 5. 8. 2018 12:09

Presne to isté,strava otrasná asi kuchár otváral konzervy , vôbec nebolo to navarené čo sme mali objednané,hotelier arogantný,neupratovali vôbec len nám otvorili okno aby nám išlo teplo do vnútra,bez chladničky bez klímy,psy behali po hotely to bolo hygienické ale keď sme si chceli dať vodu aspoň do ich chladničky to hygienické nebolo . Nikedy viac tento hotel. Wi-fi nefungovala. Schladiť sa nedalo nikde, žiadne detské ihrisko, žiadny výhľad na more. More nebolo ďaleko mestečko čisté jedine to bolo fajn. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Benátsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání