Napsat recenzi

Klidný hotýlek na skvělém místě v centru Caorle

Recenze hotelu Hotel Minerva (Itálie - Benátsko - Caorle - Ponente)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 326x
Recenze se líbila: 456 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel rodinného typu, klidné místo kousek od centra, první dojem - sympatický český personál , majitelka úžasná , ve všem vyšla okamžitě vstříc, ochotně našla místo na parkování. Prostředí bylo vyhovující, hotel čistý , taktéž pokoj, postrádali jsme jen menší chladničku na nápoje. Jídla bylo dostatek, každý si mohl vybrat podle chuti z nabídky minimálně tří jídel jak na snídani, tak večeři a navíc si vybrat ovoce , pečivo jak slané tak sladké, polévku... Nebyl problém se domluvit na doplnění základní nabídky např.o vejce u

snídaně...

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Pokoj byl čistý, dostatečně zařízený na týdenní dovolenou, postele, stolek se židlema a skříň, kde nechyběly ramínka a kde bylo dost místa na všechny věci. Koupelna se záchodem a bidetem vyhovující. Úklid 2x za týden , včetně doplnění toal. papíru, takže v pohodě. Odpadkové koše vynášeli každý den...Potrádali jsme jen menší chladničku, aby

jsme si v tom horku 36°C mohli vzít na pláž chlazené pití. (To jsme vyřešili nákupem v COOPu za rohem hotelu - měli chlazené vody )

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Výběr jídel dle chuti, ke snídani byl výběr ze čtyř nabídek jídel, nápoje - káva,džus, min. voda a navíc bylo možné si přidávat z bufetového stolu pečivo slané, sladké - více druhů, salámy, máslo , ovoce - skvělé melouny, apod..

Večeře - od lehčích variant italských až po českou klasiku, případně zeleninových variací ,

včetně polévky , kterou bylo možno i bez omezení přidat , takže bez obav byli spokojení i větší jedlíci- chlapi. Na stole ke každému jídlu i navíc moučník - pudink, ovocný salát, zeleninový salát...

Bylo splněno i naše přání o odlišnější snídani..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Spokojeni..

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Hotel je kousek od pláže, dvě uličky mezi hotely a jste tam! Moře skvělé, pláž písečná, pozvolný vstup, žádná hloubka, možnost zapůjčit šlapadla (10€ /hod)

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Skvělé místo v centru, kousek na pláž, do historických uliček, kde je spousta obchůdků, kavárniček, pizzerií,a večer po 20°° až do 24°°je uzavřeno centrum jen pro pěší!! Využívají toho i rodiny s dětmi - dostatečně se vyřádí na pohyblivých hračkách v ulicích. Možnost zapůjčení kol pro jednotlivce i pro vícečlenné rodiny (až šest míst) na projížďky po okolí ve

dne i večer.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Skvělé, rádi zase přijedeme

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 23
z 45 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Benátsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání