Napsat recenzi

Ostuda CK ***, ale za ty prachy?

Recenze hotelu Safir Sharm Waterfalls Resort ***** (Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sid)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 168x
Recenze se líbila: 95 čtenářům
Fotografie: 14
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Horní bazén1 Horní bazén1
  • Horní bazén2 Horní bazén2
  • Horní bazén3 Horní bazén3
  • Horní bazén4 Horní bazén4
  • Horní bazén5 Horní bazén5
  • Horní bazén6 Horní bazén6
  • Horní bazén7 Horní bazén7
  • Horní bazén8 Horní bazén8
  • Spodní bazén potkán Spodní bazén potkán
  • Spodní bazén2 Spodní bazén2
  • Spodní bazén3 Spodní bazén3
  • Spodní bazén4 Spodní bazén4
  • Spodní bazén5 Spodní bazén5
  • Spodní bazén6 Spodní bazén6

Hotel je starý, poměrně vybydlený, špatně udržovaný. Dva výtahy, jeden nefunkční, druhý stále přeplněný. Arabská klientela tvoří víc jak 80% ubytovaných a většina z nich dává hlasitě najevo, že je doma. Nefunkční filtrace u všech bazénů je největší problém. Horní bazén u jídelny má jen spuštěné trysky ze dna, které víří vodu. Černá řasa a zažloutlé stěny jsou velmi odporné. Vedení hotelu tvrdí, že ve spodním bazénu s mořskou vodou stále vodu mění. Nahnědlá barva, nízká hladina vody a "ráfek" svědčí o něčem jiném.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Pokoje jsou slušné, čisté, vybavení staré a otlučené. Denně úklid, ručníky vyměněné a personál ochotný. Matrace ve velmi dobrém stavu. U individuálně nastavitelné klimatizace bylo možné nastavit jen intenzitu větráku. Termostat nefungoval v žádném pokoji, kde jsem byl. Za dvacet dolarů nám recepční poskytl větší pokoj blíž k moři a spodní restauraci.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Jídlo v jídelnách bylo nejlepší, jaké jsem v Egyptě kdy měl. Široký výběr všeho včetně ovoce. Personál se snaží, jídlo doplňují, stoly uklízí a v hlavní jídelně nad hlavami poletují holubi. Jídelna ve spodní části hotelu je vedená lépe, ale je jen pro pár lidí.

Italská restaurace je dost bída a kuchař vůbec netuší, jak vypadá nebo se vaří polévka Minestrone, kterou má v nabídce. Je lepší jít do spodní jídelny.

Bazénové a plážové bary fungují slušně a za nějaký dolar dostanete i sklenici místo kelímku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybavení je staré, opotřebované, mnohdy nefunkční. Personál se většinou snaží v rámci svých možností. Za pár dolarů nebo euro je velmi přívětivý.

V bazénech plavou kelímky, zbytky jídla a jiné nečistoty. Mám na videu plavající myš i utopeného potkána. Dojem dokončí některé Arabky, které se koupou v nikábech a nenamáhají se převléct do těch jejich plavek.

Animátoři mají v oblibě spodní bazén s nahnědlou mořskou vodou.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláž s korálovým podložím, přístup do vody jen přes plovoucí molo z plastových kvádrů. Když jsou vlny, molo je pro děti a starší osoby těžko přístupné, protože poskakuje na vlnách.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Hotel je obehnán plotem a procházka po pobřeží není možná. Obchůdky jsou vpravo od hotelu a vše co těžko usmlouváte, koupíte kousek dál v Mango Marketu levněji a pohodlně.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Za ty peníze cca 12 tisíc dobrý, ale už bych se sem nevrátil. Nevhodné pro děti a starší osoby, protože za velkých vln se do moře přes plovoucí molo nedostanou a špinavé bazény jsou odporné. Delegáti CK *** Ahmed i Míša se snaží zabránit sepsání reklamačního protokolu a řešení problému přehazují na vedení hotelu. Na hlodavce a černé stěny bazénu však nebylo co říct. Neschopný delegát je horší než žádný.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sharm El Sheikh - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání