Napsat recenzi

Davolena na....

Recenze hotelu Safir Sharm Waterfalls Resort ***** (Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sid)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 183x
Recenze se líbila: 255 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na dovo jsme byli loni - tedy červenec 2017. 95% obyvatelů hotelu bylo místních. Většina personálu nemluvila anglicky. Hotel byl 2 roky zavřený, v červenci druhým měsícem znovuotevřený. Tedy dávali dohromady personál, kuchyn, zahrady. Při příjezdu to byla **, za 14 dní udělali dost práce a mohla to být *** ale stále do ***** hoooodně daleko. Cestovka lhala jak když tiskne. Babu bych tam poslala na měsíc - a předpokládám, že by z cestovky odešla dobrovolně se studem. Prý luxusní hotel s dresscodem, haha.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Pokoj opotřebovaný, ale prostorný a uklizený. Každý den čisté ručníky vytřeno i s balkonem. Každý den dvě láhve vody. Bohužel pikolík neuměl anglicky a klimatizace smrděla - ještě asi nenajali chlapíka na klimu.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Kuchaři vařili dobře, ale nestíhali donášet jídlo. Místí hoste se rvali o talíře, příbory nebyly, hrnky taky ne. Nebylo vyjímkou že donesené jídlo si mezi sebe rozebrali 4 muži a odnesli vrchovaté talíře, které stejně zůstaly na stole netknuté. Stoly neuklizené, neprostřené - pikolík nás několikrát chtěl usadit k neuklizenému stolu (poházené kuřecí kosti). Kafe bylo nesco - upatlaná lžička v doze - horká voda ve várnici a hrnky nebyly. Nebyly ani skleničky. Ze tří baru na pláži fungoval jeden, kde se obsluhovali nejdříve místní a pak až evropstí turisté. Nad dané poměry byl svkelý bar Chill - nahoře u hlavní budovy. Dole na pláži v restauraci, kde se podávali na oběd rychlovky, vytvořil management vecerní restauraci pro evropské hosty - oáza klidu - moc děkujeme, jinak bychom to nezvládli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Personál nezaškolený a tak evidentně nestihal. Pití objednáváno na několikrát.

Lanovka většinu času porouchaná, tedy furt po schodech nahoru dolů. ze dvou mol fungovalo jedno, druhe potopené a uzavřené. Ze dvou pláží byla připravena také jenom jedna. Bar fungoval také jeden. Animační programy pouze pro egypťany.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Vstup do može pouze z jednoho pontonového mola. Bojkami vyhraněný pruh 30x3 m. Tedy 2 šnorchlaři se těžko vyhli. Z pláže do vody pouze po kotníky. Hotely na obou stranách uzavřené a prázdné. tedy jedniná 50m pláž

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Nic. Většina hotelu zavřená - vybité okna, bazény zafoukané pískem, popadané palmy. Oblast vylidněná, obchudky na promenáde uzavrené. Hotel byl luxusně zabezpečen - kontrola každého příchozího. Chlapi se samopali kontrolovali i prádlo co dováželi z prádelny. Tedy ven jsme šli jen jednou a pak už radsi se nehli z místa.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Hrůza. Konec světa. Oblast šla do kytek. Turismus na bodu mrazu. Možná, až se jednou zvetí, bude to ten krásný sharm, ale teď opravdu neeeee. Nicméně dovolenou nám velmi zpríjemnili jednotlivci z personálu. Po týdnu jsme se naucili vyhýbat problémovým místum a vyhledávat obsluhu, která se snaží. Muslimáci mají jednu výhodu - nají se a jsou na pokojích a většina neumí plavat - tedy bazény byly prázdné a na mini pláži se lehátko našlo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sharm El Sheikh - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání