Napsat recenzi

Recenze

Recenze hotelu Flamenco Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 344x
Recenze se líbila: 305 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zakoupili jsme si zájezd do tohoto hotelu dle již uvedených recenzí,které bohužel byly dost zkreslené, hlavně, co se týče moře a šnorchlování.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Pokoj je velký, čistý, denní úklid v pořádku. Výměna ručníků a povlečení bez problémů. Skoro každý pokoj má nějaký výhled na moře. Náš pokoj byl ve 3. patře s krásným výhledem na bazény a moře. Jedné mínus je příliš hlučná klimatizace, při které se nedalo spát.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Klasická jako v Egyptě. Každý den si můžete vyzvednout lahev 1,5 litru vody na pokoj na baru v recepci, jinde voda není, jen v barech. Pokud chcete víc, musíte si zaplatit 1 EURO za 1,5 litru.

Bar u bazenu je jediný na celý hotel, kde naprosto neodpovídá kapacitě hotelu, obsluha nestíhá a nejsou místa k sezení. Pokud místo najdete, večer potom na sezení jsou podsedáky promočené od plavek. Tento bar funguje od 10:00 do 22:00 hod.

V žádné cecenzi jsem se nedočetl, že na snídani se musí přes hlavní silnici do protějšího resortu, jinak snídaně klasika, každý si vybere.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Personál hotelu je rozdílný, zatím co v jídelně se snaží, aby Vše fungovalo a Vše stíhali, tak třeba barmani ve výše zmíněném baru moc vysokou aktivitu neprojevují, spíše naopak. Lidé čekají na pití a oni jsou v naprostém klidu, a to už nemluvím o tom, že se tváří, že je člověk obtěžuje.

Podobný dojem máme i z delegáta CK F****, který se zajímá pouze o fakultativní výlety, ale to je tak všechno, působí neochotně až arogantně.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pro lidi, kteří jdou šnorchlovat v moři, je toto největší zklamání. Pláž malá, nedostatečný počet lehátek a slunečníků, takže, když nevstanete ráno v 6:00 a nezaberete se místo, máte smůlu, jak u bazenu, tak na pláži. Když už se na pláž dostanete, zjistíte, že moře je max. po kolena i v době přílivu, kde je jeden malý korálek, u něho 10 rybek a asi 100 turistů je kolem. Pokud chcete vidět více, musíte z mola, které je pro špatné plavce naprosto nevhodné, kvůli vlnám a hloubce. Ani zdatní plavci si však nepolepší, jelikož je molo otevřené tak hodinu denně a plavčík Vás pustí na pár metrů od mola a už píská.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Klasika, nikde nic.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Dávám 2 hvězdičky z toho důvodu, že podle recenzí, mělo být šnorchlování i pro nezdatné plavce hezké, což vůbec není pravda. K Rudému moři hlavně jezdíme kvůli šnorchlování, proto už tenhle hotel určitě nenavštívíme a nedoporučujeme pro lidi, kteří chtějí šnorchlovat v malých hloubkách.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 24 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání