Napsat recenzi

Pohodová dovolená

Recenze hotelu Flamenco Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 417x
Recenze se líbila: 363 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pohodová dovolená, v době našeho pobytu,30.6.-11.7. minimální obsazenost, žádné fronty v jídelně, volná lehátka u bazénu i na pláži, ochotný personál. Vstup do volného moře je přes molo, což není moc vhodné pro menší děti a neplavce, zato pro šnorchlování či potápění naprosto super. Také jako základna pro výlety nevhodná poloha, dost daleko kamkoli s vyjímkou nákupů v blízkém městě Quseir.

Co se týče bakšiše všeobecně v Egyptě, mají raději papírové, doporučuji rozměnit si na jednodolarovky.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Velmi dobré, úklid pokojů denně, areálu průběžně po celý den. Blízko pláže, v rámci AIl incluzive zdarma lehátka i s plážové osušky. Během dne animační program, např. šipky, aquagym, vodní polo...,Večer disco,soutěže nebo taneční ukázky apod. Možnost si vyzkoušet potápění s přístrojem v bazénu, či si zaplatit potápění na volném moři. Na pokoji někdy zvířátka z ručníků.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Snídaně na sladko i slano, k obědu a večeři se vždy dalo něco chutného poskládat, každý den byla rýže a těstoviny, k tomu zelenina čerstvá, vařená, dušená nebo jako salát, brambory, hranolky ne tak často a maso hovězí nebo drůbeží na různé způsoby. Mnoho druhů ochucovadel. Ovoce menší výběr, zato večerní mini zákusky neměly chybu. A přesto jsme se vešli po návratu do kalhot.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Vybavení má již něco za sebou, micméně je stále funkční, porouchá-li se něco, stačí nahlásit a dají to dopořádku. Několikrát se stalo, že se u bazénu zlomila odtoková mřížka, aniž by někdo něco hlásil, přiběhl údržbář a za chvíli bylo opaveno. Často se ptali, zda je vše v pořádku, nikdo nic nenabízel, nevnucoval, s vyjímkou vyvolávání k zapojení se do plážových her s animátorem.

Bazény mají asi 140cm hloubku a v určitých místech i víc pro nácvik potápění,menší děti se mohou cachtat na schodech při vstupu do bazénů nebo v brouzdališti.

Za bakšiš se snaží ještě víc, ale nikdo nenatahuje ruku a není neuctivý, když nic nedostane, jako třeba u letiště. Šofér autobusu si rovnou o peníz řekl.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž písečná, čistá, ale pro vstup do moře je vhodnější obuv, neboť je tam korálové podloží. Z tohoto důvodu se mohlo jít do vody pouze k bojkám, kde je vody maximálně po kolena, sem tam nějaká mořská tráva krabíci, hvěrdice, dále už jen přes molo na útes a rovnou téměř nedohledná hloubka. To však vynahradí podvodní podívaná - nespočet ryb různých barev a velikostí, mušle zévy, budete-li mít štěstí, potkáte želvu, rejnoky a někdo zahlédl i delfíny.

Do vody u pláže se může pri jakékoli barvě vlajky, jako na semaforu, ale z mola vás při červené nepustí, vlny umí pěkně houpat, kdo je citlivější, už při žluté dostane mořskou nemoc, nemůže-li se nabažit mořské fauny.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Písek a kamení kam oko dohlédne na jednu stranu, na druhou v dálce další hotelový komplex. Přes silnici druhá část hotelu.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Pohodová a klidná dovolená, super potápění. Všude čisto, bez "faraonovy pomsty" Moře teplé, bazény rovněž. Nevýhodou je velká vzdálenost od letiště nebo od míst odkud se pořádají výlety lodí, ikdyž jsou autobusy klimatizované.

Hotel je vhodnější pro plavce a děti od 10let a těm komu nevadí vstup do moře bez písku a z mola. Mrzel nás i zákaz vývozu mušliček a že jsme jich našli.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 18
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání