Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu SeaGull Beach Resort **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2015
Přečteno: 309x
Recenze se líbila: 410 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Chteli jsme prozit vanoce bez stresu a na plazi. A to se urcite podarilo.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Je to rozlehly komplex, bydleli jsme ve stare casti budovy nad hlavni jidelnou. K nasemu prekvapeni oprava nefunkcniho fenu a protekajiciho zachodu probehly temer okamzite po nahlaseni, dokonce i v prubehu pobytu se personal snazil vylepsit co se da. Uklizeli dobre, menili denne rucniky, doplnovali vodu. Nechavala jsem dolar nebo nejakou drobnost na umyvadle.

Pokoj byl s balkonkem s vyhledem na bazeny i more. Spokojenost.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Snaha personalu neustale nove prostirat a odnaset nadobi, jidlo uplne fajn, myslim, ze si vybere kazdy, hlavne zelenina a cerstve bylinky jako kopr, petrzel..super.Obedy jsou na plazi, coz je fajn, na vyber je z nekolika kuchyni, Spokojenost.

Vecere opet v hlavni jidelne, vubec jsme nestihli vyuzit vsechny moznosti.

Kava a caj k dispozici na kazdem rohu, dostatek napoju.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Personal byl fajn. Byli ochotni, usmevavi, nekteri radi cerny humor, coz mi ze zacatku delalo potize, hlavne, kdyz rekli vtipek s naprosto kamennou tvari...,ale o to vic jsme se pak nasmali.

Hlavne tam byl dostatek personalu, doporucuji jen pozorovat a nechat je v klidu, nevynucovat si neco tak, jak jsme zvykli. Oni na to co potrebujeme prijdou sami a radi delaji hostum radost.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Plaze jsou primo u hotelu, vybere si kazdy. Co me velmi mile prekvapilo, byl personal na plazi. Vypadalo to, ze tam jen tak sedi, ale perfektne hlidali lehatka, krasne ciste, neustale uhrabane plaze, odpadky denne odvazeli. Lehatka,slunecniky, osusky na plazi zdarma.

Prvni dva dny silene doterni prodejci vsech moznych vyletu,...to bylo neprijemne. Jsou zvykli na Rusy, kteri uz jsou tam minimalne, tak nekteri prodejci ztraceji nervy a davaji najevo, ze Cesi jsou skrblici.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel je primo na ulici, tesila jsem se na posezeni u kavicky,ale nedala jsem to. Byli tak doterni a taky porad poslouchat, Ceska.. zadarmo, to chce pevne nervy. Na jednu stranu jsem se uvolila, a nechala se vtahnout do obchudku, ze chci darek. Nabizel mi Matrjosky, drevene barevne lzice, barevne zrcatka, spoustu tech ,,vkusnych ruskych suvenyru,,

Proste maji nacpane obchody pro Rusaky a ti tam uz moc nejsou. Tak jsou z toho takovi nervozni. Jinak fajn, ale na prochazku po meste to moc neni.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Dovolena se nam libila a vydarila se vsim vsudy. Pokud bych se sem vratila, budu chtit bydlet v Sea Gullu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 55
z 103 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání