Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu SeaGull Beach Resort **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2015
Přečteno: 713x
Recenze se líbila: 482 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Přes negativní zkušenost s Egyptem (Marsa Alam) jsem se uvolila, že Egyptu dám ještě jednu šanci. Naštěstí nám v CA doporučili Hotel Sea Gull. Splňoval všechny naše požadavky - v zahradě, jen pár pater (ne panelák), hezké prostředí, blízko centra. Užili jsme si s kamarádkou skvělou dovolenou, přes den u moře a večer v ulicích Hurghady. Hotel se sice neblýská novotou, ale je v dobrém stavu, pokoje čisté a okolí moře a bazénu velice pěkné. Jen malou výtku na čistotu WC v lobby baru a na prostřední pláži. Většina hostů jsou Rusové, ale co se dá dělat, Češi jim ho asi sotva zaplní, to je prostě byznys. A část byli místní, ale chovali se zcela normálně.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

V hlavní části hotelu - Resort. Pokoj jsme měnili pouze jednou a to z důvodu, že jsme neměli balkon. Podruhé to vyšlo. Kamarádku sice trochu rušila centrální klimatizace, ale mně osobně připomínal ten monotónní zvuk šumění moře :) Pokoj byl situován tak šikovně, že jsme téměř nemuseli zapínat klimatizaci. Vana sice už pamatovala asi lepší časy, ale byla čistá. Holt, člověk musí počítat, že se nebude každý rok kompletně obnovovat všechno vybavení.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Co říct? Vařili dobře, ale po pár dnech to bylo jednotvárné. Ale tak to bývá skoro ve všech hotelech. Snad jen na Sicílii se nám stalo, že jsme se po celý týden na jídlo skutečně těšili. Ryba každý večer, ale něco na způsob filé, hovězí maso a kuřecí. 3x týdně grilování. Slabší byl studený bufet, kdy se skutečně nic neobměňovalo. Jednou se dokonce zadařilo a byl kuřecí řízek a bramborová kaše. Velmi kladně hodnotím možnost dát si oběd na pláži, kde je na výběr z asijského, italského, arabského a indického bistra - trochu změna. V rámci pobytu jsme měli voucher do rybí restaurace. Vynikající polévka, krevety a ryba. Možnost docházení do hlavní restaurace v Resortu nebo do Clubu. Jídlo stejné. Snídaně také slabší - pouze 1 druh sýra a 1 pomazánka kromě ostatního, s tím si mohli více vyhrát. Snacky také slabší, většinou brambory a nějaký tvaroh nebo pečivo. Ale nejeli jsme se tam přejídat. Pití výborné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Jak už jsem psala - starší, ale v pořádku. S personálem jsme neměli problém. Velmi chválíme úklid pokojů a jejich fantazii - krokodýl z ručníků nás úplně "rozsekal" :) Obsluha barů byla fajn, obzvláště když zjistila, že nejsme taky Rusáci, kterých je tam většina. Super je 24hod otevřený bar. Krásná zahrada, zvířata z kerů, minizoo, koutek pro děti, umělá zvířata (příjemné dotvoření atmosféry)

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Nemám stížnost. 7 bazénů, nejkrásnější je asi ten kaskádový přímo u hotelu, který se skládá ze 3 menších bazénů. Pak tam jsou i nějaké klouzačky a brouzdaliště pro děti. Tři pláže, premium je malá, ale asi nejklidnější (asi vzhledem i k baru, kde věčně něco nemají), hlavní pláž je lemovaná kamennými schody, které jsou při přílivu částečně potopené - hezky se na nich polehává. Cca 20 metrů je mělčina a písek, pak už je hloubka a asi je i něco pod vodou vidět (šnorchl jsem měla jen 1x). Naproti je ostrov Giftun, tak ani nebývají vlny.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel je přímo v centru u hlavní a dost rušné silnice. Já jsem si ten ruch docela užívala. Na obě strany je ulice lemována různými obchůdky a stánky, kde vás budou tahat dovnitř a nutit koupit. Záleží na náladě, někdy je to fajn a člověk si to smlouvání užije, někdy je to opravdu nepříjemné, takže doporučuji naproti do OD Cleopatra, kde jsou pevné ceny, lze platit Eurem i dolary, personál je milý a nevnucuje. Doporučuji prvních pár dnů vyrazit do ulic bez peněz, obhlédnout ceny a nabídku a pak jít pro suvenýry.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Za mě to byla pěkná dovolená v příjemném prostředí za přijatelnou cenu. Letěli jsme s Čedokem, v 6.00 jsme byli na hotelu, v 7.00 už jsme dostali pásky na ruku a mohli jsme jít na snídani. Po 9.00 nás už ubytovali. Velice chválím přístup delegáta Čedoku, Georgie byl úžasný, se vším nám poradil a poskytl hodně informací i nad rámec svých povinností. V hotelu je klinika s českou sestřičkou. Jsou velice ochotní a pokud vás přepadnou nějaké potíže (zejména střevní) není problém to na místě vyřešit. Žádné shánění prášků nebo běhání do nemocnice.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 55
z 103 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání