Napsat recenzi

Sea Gull

Recenze hotelu SeaGull Beach Resort **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 657x
Recenze se líbila: 511 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z pokoje č. 420. Výhled z pokoje č. 420.

Dovolená červen 2013

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Nejprve jsme dostali pokoj s nádherným výhledem na areál hotelu - bazény, moře, pokoj č. 420, nad kterým však byla centrální hlučná klimatizace hotelu. Jelikož mně byly známy předchozí recenze tohoto hotelu, špunty do uší se hodily. Po druhé noci jsme ale zažádali o výměnu pokoje a dostali jsme pokoj č. 150. Pokoj byl pěkný, ale výhled z balkonu byl na protější stranu hotelu, 8-10 m vzdálenou, pokrytou vodorovně i svisle dalšími balkony. Kdo má rád společnost, mohl se bavit s několika ubytovanými najednou. Horší to bylo se soukromím - stále zatažené závěsy. Jinak čisto, úklid perfektní.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Nerada kritizuji, ale nám prostě nechutnalo. Salám ke snídani nebyl ani jednou, ale ve 41 stupňových vedrech asi není divu. S masem byl zpočátku problém, někdy jsem měla pocit, že je na příděl. Asi byl v tuto dobu hotel přeplněný. Projevovalo se to tím, že personál nestíhal odklízet nádobí po předchozích hostech. Pokud jsme však volný stůl sehnali, stačilo říci, že potřebujeme příbory a bylo nám prostřeno.Stravovat jsme se mohli ve všech třech restauracích, drobné občerstvení bylo i na barech na pláži či u bazénu (palačinky, brambory s kečupem, koblížky, zmrzlina, v Premiu pizza). Výhodou byly i alkoholické nápoje na pláži, zejm. pivo. Automaty na nealko byly všude u bazénů, na pláži, v restauracích i v baru. Víno bylo v restauracích a v baru u recepce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

V pokoji byla lednička s mrazáčkem, denně byly na pokoji nové lahve s vodou, čisté ručníky, mýdla, dokonce i šitíčko. Každý den byla možnost výměny ručníků na pláž v rámci all. incl. V hotelech probíhaly na několika místech různé zábavné programy (zpěváci, houslisti, divadélko).

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Parkující lodě, o kterých se píše v recenzích, nám příliš nevadily. Poslední pláž byla pěkná, moře průsvitné, hrubý písek, vždy čisto - na každé pláži byl dohled, který případně i pomáhal s přesunutím lehátek atp. Pláž byla uzavřená a nebylo možné jít procházkou podél moře k jiným hotelům.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Obchody ihned po východu z hotelu. V blízkosti Marina.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Hotel bych možná doporučila spíše v jarních měsících. První výhled z balkonu po setmění po devatenácté hodině byl nádherný, zvláště barevně se měnící fontána. Osvětlen byl hotel i placená restaurace na noze, stromečky zářily různými barvami, osvětlené bylo schodiště, bazény a další - jako o vánocích.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 55
z 103 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání