Napsat recenzi

Hrůza

Recenze hotelu SeaGull Beach Resort **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 434x
Recenze se líbila: 421 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

V tomto hotelu jsme byli velice zklamaní a byli jsme rádi,že jsme jeli po 7 dnech domů.Přístup některého personálu katastrofa...na prvním místě pro ně byla arabská klientela,která zaplnila celý hotel a i když nám bylo delegátem (ani to nebyl čech,ale egypťan)řečeno,že po víkendu odjedou,tak se tomu nestalo.Za mě a mou rodinu vyhozené velké peníze...v životě bych nikomu tenhle hotel nedoporučila!!!Celkově se tam musíte stále něčeho doprošovat:(

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Když byl celkem pěkný pokoj,tak koupelna byla v rozkladu a zase obráceně,ty fotky co mají nafocené jsou pokoje asi pro někoho úplně jiného než jsou čeští turisti.Nakonec když chcete vylézt na balkon,tak koukáte na staveniště a na židli si ani nesednete,protože je vše zaprášené. Stále něco nefungovalo..buď trezor nebo klimatizace, přistýlku jsme měli asi 3 dny rozbitou i když jsme na to 2x upozornili..ujišťovali nás,že už je vše ok..ale přistýlky se nikdo ani nedotkl..takže jsme se dočkali po 3 dnech věčného urgování.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Strava ušla,ale když jste měli jíst mezi prasatama a ne mezi lidma tak na to ani nebyla chuť.Arabové si mohli dělat opravdu co se jim zachce.Měli jsme zaplacené all inclusive,ale byl strašně velký problém když jste chtěli kafe..latte dělali opět jen arabům..když už jsem se rozčílila tak Vám ho udélali s takovým ksichtem,že už jsem na něj neměla chuť.Koktejly dělaly jeden druh a to se fakt nedalo pít..takže já pila celý pobyt jen vodu o kterou jsem se stejně musela prosit..opravdu tento přístup nechápu a nikdy jsem se s tím ještě nesetkala:(

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Trošku věnovat se nám začal jeden pán až 2 dny před odjezdem a to jen díky tomu..že dostal 3 eura každý den.Za barem byli všichni tak nepříjemný..že Vás přešla chuť si něco dát.No jinak jsme se koupali jen v bazénu kde každou chvíli plaval kelímek..přeplněný arabama,kteří se koupali v hábitech.Moře bylo špinavé,všude lodě...občas proplaval nějaký kanystr...žádná pláž..nic:(Animační programy docela o ničem,pro dospělé vůbec žádný program..takže jsme chodili i brzo spát neboť nebylo jak se zabavit;(Hlídání dětí ani nevím kde bylo:(

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Myslím,že o pláži se nedá ani mluvit,protože to v žádném případě nebyla pláž,ale přístav:( Všude lodě,moře špinavé..občas proplaval nějakej kanystr.Takže v moři u tohoto hotelu jsme se koupali jednou.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Obchody bylo jediné plus jinak hrůza,už bych se v hotelu ve městě neubytovala.

celou noc troubení,prach:(

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Takže celkový dojem z tohoto hotelu katastrofa,už bych se tam nikdy nevrátila.Naštěstí jsme si zaplatili výlety a nenechali si dovolenou zkazit.Jestli ještě poletíme do Egypta..tak už jedině do Jungle aquapark kde jsme si zaplatili celý den a nedá se to absolutně stovnat.

Prostředí,přístup,čistota,zábava,ubytování,jídlo no prostě všechno na úplně jiné úrovni.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 55
z 103 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Tomáš: Naprostý souhlas - 29. 7. 2016 21:22

Naprosto souhlasím se vším co je zde psáno, a musím ještě dodat, že delegát egyptské národnosti stál taktéž za mák. Egypt jsem navštívil poprvé a naposled. Jak bylo trefně řečeno.... prasata, nulová pozornost a co si člověk sám nezařídil, to ani neměl. Nikdo se neráčil vyjít vštříc, plíseň na pokojích, špinavo, neuklizeno.... prostě katastrofa. Má rodina byla nucena změnit hotel, protože tohle vydržet nešlo. Navíc jsme čekaly celý den než jsme dostali pokoje, a ještě k tomu otřesné s výhledem na skládku a rumiště. (PS: Dorazili jsme na hotel v 5:30 ráno, a ubytovali nás po 8 hodinách na jeden pokoj, 8 lidí .. abychom se mohli kde zatím převléknout, a celou dobu bez VODY, JÍDLA, NIČEHO! Recepce obdržela Bakšiš 25 Eur aby se snažila, a vykašlali se na nás stejnak. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání