Napsat recenzi

Otřesný hotel - Egypt u mne skončil

Recenze hotelu SeaGull Beach Resort **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 1 112x
Recenze se líbila: 423 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 4
  • Náš krásný výhled na moře..... bordelu. Náš krásný výhled na moře..... bordelu.
  • Výhled z dalšího pokoje. Výhled z dalšího pokoje.

Čím začít, je toho tolik, že to nejde ani do tak malého formuláře sepsat. Otřesný zážitek, 11 denní dovolená v trapu a nic z toho. Neustále samé potíže, nespokojenost, okrádání čechů, umělé navyšování cen ze vteřinu na vteřinu. Arogántní chování, přetvářky, a pohrdání. Konkrétně k hotelu, tak bez bakšiše ani ránu. Neprofesionální chování. Nepořádek, a jestli i přes to, chcete navštívit Egypt, tak pamatujte, že nejlépe uděláte, když si necháte dovolenou po srpnu, září, až na říjen klidně. Protože červenec je v Egyptě totálně zabitý místní klientelou, která se chová otřesně, jako prasata, strkají do vás, předbíhají, a dávají slušně najevo, že nejste nic víc, než cizinci. I delegát nám neprofesionálně vysvětlil, že jsme náplava, a že nás nikdo do Egypta nezval a že je to náš problém, tak ať si nestěžujeme a přizpůsobíme se. ... Naše peníze, ale ne naše zábava.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Pokoje příšerné, starobní. Nejsem zhýčkalý typ člověka, ale když si něco zaplatím a na obrázcích cestovní kanceláře jsou krásně vypadající fotografie, tak to chci taky tak dostat, a ne že je poťapaná ulepená podlaha, kterou jsem si musel utírat sám. Uklid byl otřesný a bez bakšiše nikdo nehnul ani prstem. Pliseň na zdech, výhled na rumiště a skládku. Když si zažádáte o přistýlku, tak vám donesou madraci, promočenou, špinavou, zapáchající , a hodí přes ní jen povlečení, a hurá na kovovou konstrukci jak v polní nemocnici.....HRŮZA! Rozpadající se police, kdy se mému švagrovi sesypala skříň tak, že se prolámaly police a spadl sejf, který mu málem zlámal chodidla. Výtah hotelu nepoužitelný. Věčně ho někdo přivolává, a když vás ubytují, jako nás, až v posledním patře, tak si zvykejte na to, že budete šlapat neustále schody nahoru a dolu. Protože to je i rychlejší, než cesta výtahem, který si stále někdo přivolává i do prvního patra a s vámi to jezdí nahoru a dolu, než se dostanete na vámi naprogramované patro.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Otřesné jídlo. Chuťově vše podobné, mdlé, bez chuti téměř. Nejspíš je to místní kuchyně, ale po změně hotelu, kdy jsme z tohoto museli odejít, tak tam kuchyně byla chutná. Hlavně místní obyvatelé žijí jako prasata, protože jídlo se válelo po podlaze, na stole, na židlích, div nebylo i na záclonách. Po podlahách jídelny se válely pleny na zemi, dítě svorně přebalovali na stole... nic proti dětem, ale vážně mi to nepřidalo na chuti k jídlu. Osobně jsem byl i svědkem, doslovně, poblitého stolu, a nikdo to nebyl schopen během 2 hodin co byla otevřená jídelna.. utřít a uklidit. Jeden den jsme neměli oběd. Tolik místních lidí tam bylo, a tak to s prominutím vyžrali, a odstrkávali nás, a nebylo si kam sednou, že jsme prošvihli celý oběd, a zavřeli kuchyň a nikdo se nezajímal, že jsme nedostali najíst a vykázali nás z jídelny. Co se týče pití... nevím jestli je to tím že jsem čech, ale krom hnusného alkoholického sirupu, jsem nedostal nic. Mochito? Vůůůbec. Margarita? Neexistuje.. na všechno co jsem si řekl, mi nalili ten sirup.... Tonic? Jako by neexistoval, jen sodovka. Rozhodně jsem neměl možnost se vyvalit na sluníčku a dát si studený alkoholický nápoj a relaxovat. A ano, studený... protože žádný nebyl! Vše vlahé, ani pořádně nevychlazené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Po příletu v 5 ráno, jsme dorazili na hotel kolem 5:30, kdy jsme svorně čekali na přiřazení pokojů krásných 8 hodin ve špinavém, nevytřeném, totálně horkém hotelovém lobby bez možnosti si dát vodu, cokoliv k pití, nebo k jídlu. Bylo nás 8 čechů, až po 14:00 jsme obdrželi jeden pokoj s 2 lůžky, a pro 8 OSOB!!! za Bakšiš 25 eur se stejně nic nepohnulo, a personál na nás kašlal, a nic nezařídil. Recepce absolutně nulová spolupráce a věčně nerozumí, nebo se tak aspoň chová. Až po 16té hodině jsme dostali pokoje, ale s výhledem na skládku a rumiště a odvrácenou stranu hotelu. Otřesné vybavení. Rozbitý nabytek, rozpadající se skříně, vylámané police, špinavá podlaha a celkově čistota špatná. Plíseň v koupelně. Nepořádek na chodbách, a celkově v celém rezortu odpadky po zemi, v bazenu plavali tácky, kelímky, kusy potravin... Nikdo nic neřešil a čas od času někdo něco uklidil aby se neřeklo. Nikdo se o nás jako o klienty celkově nestaral, a spíš jsem si připadal trapně, že jsem neustále běhal s kartou od pokoje, protože neustále nefungovala. Je krásné vidět ty znavené obličeje a protáčení očí, když se zastavíte na recepci 10x za den, protože nejde elektrika, něco se rozpadá, nefugují karty, není voda, není uklizený pokoj atd... ale to jsou věci které nemohu ani ovlivnit a za které jsem si ZAPLATIL!

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

He he he he he he he... už jsem se dosmál, teď se nadechnu a budu pokračovat. Pláž.... řekněme že místní bazén je větší jak přístupné moře. Pláž je sama o sobě samozhřejmostí, ale co se týče vody, kvůli které tam asi všichni jezdíme, tak to se nedá hovořit vřele. Bojky jsou tak blízko, že hloubka moře je max do pul pasu, odpadky, náplava bordelu, střepy v písku, igelitové pytlíky, kelímky, plechovky... no co dodat. Tam si nezaplavete ani náhodou. Hned za bojkama je už oblast kde jezdí lodě a podobně. Takže ač je tento hotel u moře, tak k moři zde ani nepáchnete. Věřte že budete trčet u bazénu a nebo si vyjdete na jinou pláž, kde vás stejně, když to zpozoruji, vyhodí. Až po změně hotelu z tohoto obludária, jsem si konečně zaplaval a zašnorchloval v otevřeném moři a užíval si korálů.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Výhoda tohoto hotelu je akorát v tom, že je ve směs v centru dění města, kde je nejvíce obchodů. Takže přístup do města je dobrý, a můžete si projít obchodní oblast, aniž byste šlapali kilometry.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Otřesná dovolená a vyhozené peníze. Pokud Egypt, tak až po srpnu, jedině. Červenec likviduje místní klientela. Tento Hotel každopádně nevolit, a zvolte si jiný hotely. Nás vyšel tento hotel dráž, když budu počítat úplatky za jiný hotel, abychom se mohli přestěhovat. Ale recepční nás vyšli celkem na 80 Eur Bakšiše pro nic.... necpěte nikomu peníze. Zaplatili jste si to, tak to mají jako povinnost dělat všední věci, a ne že si zaplatíte a ještě platíte dál aby vám jen byť vytřeli podlahu. Tento hotel ani omylem, ani mým nepřátelům. 11 dní dovolené v trapu, vyhozené peníze, a v momentální době řeším s Cestovní Kanceláří reklamaci zájezdu, o navrácení vyhozených peněz.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 55
z 103 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

zdenka: otřesný hotel - 31. 7. 2016 6:20

Dobrý den, pokud to bude možné, zajímalo by mne, jak jste uspěli s reklamací u CK. Ten přístup delegáta byl teda hodně "zvláštní". Pak ať si tam nestěžují, že lidi nechcou jezdit, když se takto chovají k hostům.Taky jsme před lety reklamovali, že nám dali jiný hotel s horší pláží. Sice jsme uspěly, ta kompenzace nebyla nic moc, ale to co se tam dělo Vám, je opravdu otřes. reagovat

Tomáš Ch.: Re: otřesný hotel - 31. 7. 2016 10:03

Určitě dám vědět. Reklamace právě probíhá, a řeší ji jak agentura která to zprostředkovala, tak pořadatel, u kterého ten zájezd byl zakoupen. Nebojím se ničeho, protože jsme nebyli jediní nespokojení, a doufám, že se ostatní Češi k nám připojí a dosvědčí tím ten otřesný pobyt v Egyptě. Jen přeci, ať pročtu jakékoliv recenze za červenec tohoto roku na jakýchkoliv stránkách, tak pobyt v Egyptě je hodnocen ať už v jakémkoliv hotelu, z 90% negativně s nepříjemným zážitkem. reagovat

zdenka: Re: Re: otřesný hotel - 31. 7. 2016 15:03

Tak snad se k Vám ostatní Češi připojí, držím palce. Je pravda, že ten červenec má hodně špatných recenzí ve většině hotelů, arabská klientela má na tom velkou zásluhu. reagovat

nojoo: bohužel zažil jsem na vlastní kůži - 1. 8. 2016 9:00

musím s Vámi souhlasit, sam jsem tuto "dovču" v tomto super hotelu zažil - největší sranda je že když jsme mluvili s některými arabskými zaměstnanci hotelu, tak přiznali že prostě "místní prasata" nezvládají........ A recepce v tomto hotelu je opravdu největší ukázkou diletantismu - vrcholem bylo když se nás pokoušeli okrást o peníze a poté co jsem si na ně stěžoval, tak nás nevzbudili na odjezd a nedali snídaňové balíčky reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání