Napsat recenzi

naše prázdniny hotel sea gull

Recenze hotelu SeaGull Beach Resort **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 184x
Recenze se líbila: 262 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkové shrnutí

Dovolená byla skvělá, delegát byl milý a pozorný.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Dovolená byla skvělá, delegát byl milý a pozorný.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Jídla byl nadbytek, to jak v množství, tak různorodosti.Člověk klidně může jíst od sedmi ráno do deseti večer...

Četla jsem v nějaké recenzi, že je málo masa. Není to vůbec pravda. K obědu a večeři bylo na výběr minimálně z pěti druhů a nandavá si každý sám, takže masa je tolik, kolik si ho vezmete.Byla jsem uchvácena z místních dezertů, jsou famózní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Každý den čistě uklizený pokoj.Úsměv od každého zaměstnance hotelu.

Skvělý animátorský program a ty večerní show...

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž je hned u hotelu s neskutečně pohodlnými lehátky.

Pláže tu jsou vlastně dvě, ta s obědovým barem mi vyhovovala víc.

Neustále tu byl dozor, který v případě nutnosti pláž i uklízel.

Na pláži je hrubší písek a při vstupu do vody pás kamínků (v pohodě se to dá zvládnout bez bot).Slyšela jsem, že někdo vyděl kousek od pláže plavat karetu, to štěstí já neměla, ale brýle rozhodně ssebou, jsou tu krásné rybky.

V poslední části dovolené se k pláži stáhly medúzy, na ty je třeba si dávat pozor, ale i tento problém řešil dozor pláže.Pár kroků od lehátek je bar, kde dostanete jakékoli pití, které si odnesete ke svému lehátku.Pláž je absolutně bezpečná, nebála jsem se tam nechat ani mobilní telefon, či dražší věci

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

obchod se suvenýry velmi drahý

drahý

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Dovolená byla skvělá, delegát byl milý a pozorný. Když si zvyknete na obchodníky (mimo hotel), kteří jsou lehce otravní a v některých...

Doporučuji na této webové stránce jestli chceš výlet. dobrá cena , dobrá služba www.optimalguide.com

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 55
z 103 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání