Napsat recenzi

Al Nabila, Hurghada

Recenze hotelu Red Sea Taj Mahal Resort & Aqua Park ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2014
Přečteno: 890x
Recenze se líbila: 572 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • koupelna v bungalovu koupelna v bungalovu
  • koupelna v bungalovu koupelna v bungalovu
  • pohled na zátoku-tu krásnou pláž pro pár hostů pohled na zátoku-tu krásnou pláž pro pár hostů
  • kousek od hl.pláže kousek od hl.pláže
  • plážička, kde se nedá koupat plážička, kde se nedá koupat
  • plážička, kde se nedá koupat, jak se vleze do moře a jde se dál, hned se píská, stálý odliv plážička, kde se nedá koupat, jak se vleze do moře a jde se dál, hned se píská, stálý odliv

Tak na toto místo, už nikdy. Byli jsme velmi zklamaní, dá se říct, že ne vše je popravdě uvedeno v nabídce, člověk se nechal nachytat na hotel s 5*, pláž, a pak bylo velké zklamání. Ubytovaní jsme byli v bungalovu, a jak se píše v recenzi Rosti, příšerné, všude daleko, na pláž totéž. Pláž nemůže plně vyhovět všem hostům z takového velkého resortu, a ty plážičky, co tam uvádějí a nabízejí, směšné, další hrůza, tam se tak dá s bídou ležet, pokud se odvážíte lehnout na ta lehátka, neudržované, prostě, se tam ani nemůže koupat. Dále služby v hotelu též pod úroveň 5* hotelu, v kavárně si musí člověk dojít k baru, aby vůbec něco dostal, a jak se píše v zmíněné recenzi, plastové lžičky ke kávě v takovém hotelu, no, nevím nevím.... Dále jako nedostatek takového hotelu považuji, že vůbec nemají bankomat, takže, lidičky, co pojedete do tohoto hotelu, vemte s sebou hotovost. Jinak se musí do vedlejšího vzdálenějšího hotelu do bankomatu, ale tam, pravda, vás odveze hotelová "limousina", řidič na vás počká, až vyberete peníze a odveze zpět do hotelu. To taky není v dnešní době a v 5* hotelu běžné, že?, ale tam jo. Jídelna taky hrůza, chaos, nezvládnutí přípravy a prostření stolu pro další hosty. Buď pak nejsou příbory, nebo talíře nebo dojde jídlo, a na vše se dlouho čeká. Jinak pláž, kterou každý opěvuje, je hezká, ale jak se píše v jiné recenzi, je to úděl přírody a ne místních, a to je asi tak vše, co tam je hezké, ale zároveň velmi malé. Pláž, kterou tak všichni opěvují, je fotografický klam, na fotkách vypadá velká, ale přitom je tak třetinová. Pokud vás bude bavit takovou dálku od hotelu nebo bungalovu na pláž brzo ráno hodit na lehátka osušky, prosím, ale fakt je tam málo místa a lehátek. Máme s čím porovnávat, v Egyptě jsme byli po jedenácté, takže vím o čem píši. Zařadil bych tento hotel, hlavně služby, na úroveň 2+.

Přeji vám hezkou dovolenou..

Ubytování  průměrně (3,1/5)

bez úrovně

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

žádná sláva, ale toto nehodnotím

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

viz recenze

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

viz recenze

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

zklamání

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 62
z 127 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání