Napsat recenzi

Velké zklamání

Recenze hotelu Red Sea Taj Mahal Resort & Aqua Park ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2017
Přečteno: 453x
Recenze se líbila: 408 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 6
  • Bungalovy Bungalovy
  • okolí hotelu okolí hotelu

Tak pěti hvězdičkový hotel rozhodně nečekejte. Se zavřenýma očima to je tak na tři hvězdičky. Byla jsem v Egyptě již po páté, ale takovou hrůzu jsem opravdu nikde nezažila. Pokud se jdete pouze slunit a šnorchlovat, tak se to dá přežít.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Opravdu katastrofa. Přijeli jsme do hotelu po 22 hod. Místo pokoje s přistýlkou jsme dostali dvoulůžkový pokoj. Když jsem žádala postel pro syna, přivlekli plesnivou, rozlámanou dřevěnou konstrukci na kterou hodili proleženou a politou matraci na každé straně tak o 25cm delší než byla konstrukce. Nefungovala klimatizace, trezor, místo tří kartiček na pláž jsme dostali pouze dvě. Koupelna špinavá. Druhý den po pohovoru s delegátem sice pokoj vyměnili, ale zlepšila se pouze postel a fungoval trezor.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Na pěti hvězdičkový hotel, totální hrůza. Káva, čaj ve várnicích. Místo kávy obarvená voda. Citron do čaje, tak o tom si můžete nechat zdát. Veškeré ovoce za 14 dní pobytu: pomeranče, nakrájené banány ve vodě, kousky žlutého melounu. Maso k obědu, večeři opravdu na příděl, kousek křidýlka apod. Mě to stačilo, ale pro chlapa ani náhodou. Dostetek těstovin, rýže. Pokud jste chtěli jahody, datle, meloun bylo možné koupit za 2 dolary. Měli jsme nabídku dalších dvou restaurací, ale ty bohužel již delší dobu vůbec nefingují. Takže a la carte, tam opravdu nedostanete.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Personál v jídelně ochotný a pozorný. V barech bez bakšiše vás nechtěli ani obsloužit. Bezva animátoři. Stále něco vymýšleli.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Krásná, písečná pláž, nádherné šnorchlování. To jsme si opravdu užili

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Spálené trávníky, zeleně velmi málo. Všude vidíte rozbité a neobydlené bungalovy. Bazény špinavé s poničenými foliemi.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Do tohoto hotelu nikdy více. Vůbec se divím, že toto je někdo schopný nabízet jako pěti hvězdičkový hotel.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 62
z 127 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

zdenka: Al Nabila - 17. 4. 2017 7:17

To je opravdu moc smutné, co se s tím krásným hotelem stalo. Byli jsme před 3 lety, a taky už to tam šlo s kopce.Velká škoda, protože ta krásná zátoka je v Egyptě bezkonkurenční. reagovat

Ladislava: Al Nabila - 18. 4. 2017 15:48

Kdysi to mohl být opravdu nádherný hotel. bylo nám řešeno, že majitel zemřel. Nový majitel bude mít co dělat, aby to všechno dal do pořádku, ale určitě stojí za to jej opět pořádně zprovoznit. Ta pláž je přímo pohádková. reagovat

marci: Al NAbila - 13. 10. 2017 14:31

Velka škoda toho hotelu jestli se ho neujme někdo komu bude záležet na tom v jaké ůžasné lokalitě ten hotel leží tak tam bude za chvili hromada sutě u nádherného moře,Hotel obsazeny jen velice málo klienty a to ještě čechy,připadala jsem si jako na odborové rekr.z práce.A není se čemu divit kuchyně velmi slabá a o pítí škoda mluvit.Všude dokolá samé sutě a zbořené stavby...mohl být krásny bar Lacorada na skale nad mořem ale je z něho ruina.Málo které lehátko funkční.Neudržovaná zelen vše vyprahlé .Nic tam nekvetlo.Informace o hotelu jsou staré víc jak 10let nic není pravdivé jen to že moře je ve skvělé zatoce je tam prima koupání a šnorchlování, ale když Vám na dovolené zakručí v bříše a je čas jídla tak tomu se říká adrenalím a dobrodružství se jit nadlabnout.Pozor zákuky vynikající a tím jsme se vždy dojedli.Nicméně i po těchto zkušenostech bych jela z nova ta pláž to všechno vykompenzuje.Možná se to změní prý od října 2017 to má nový majitel tak snad to bude lepší no uvidíme kdo tam pojede tak hlavně napište recenzi. reagovat

zdenka: Al Nabila - 13. 10. 2017 17:21

Dneska jsem četla zase jednu podobnou recenzi, jako je tahle.Letos jsme uvažovali, že se tam po 3 letech podíváme, ale jsem ráda, že jsme to neudělali. Opravdu by se tam měli konečně vzpamatovat, než se tam úplně přestane jezdit. Byla dobrá cena, tak bychom oželeli i to jídlo, jenže když tam někdo psal, že i bary jsou skoro všechny pozavírané, tak by to nešlo. Zvykli jsme si ležet a šnorchlovat na té boční korálové pláži, a bez pití na baru, to ne. Tak jedeme jinam. reagovat

marci: Re: Al Nabila - 13. 10. 2017 17:58

Ty boční plaže jsou skvěle na šnorchlink,a ten bar La Corada je opravdu rozpadly a ani sprchy ani wc nefunkční ale koupání boží.Chodili jsme vždy přes pláž tam šnorchlovat a dalo se.Jinak u hlavní pláže je bar celkem ok a na konci v pravo je takovy malý diving center a slapací loďka s skelněným dnem a za 2dolary vás vyveze ke korálum a vy šnorchlem se vrácíte zpět na pláž a to nemělo chybu.Jinak všude v okolí jsou lepší hotely ale bez koupání v moři.Odjížděli jsme 11,10 a den před odjezdem jsme koukali jak dobře navařili tak se to možná začína měnit. reagovat

zdenka: Al Nabila - 14. 10. 2017 6:34

Až se to zvedne, a věřím, že se to někdy stane, tak se tam určutě vrátíme. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání