Napsat recenzi

vydařená dovolená

Recenze hotelu Red Sea Taj Mahal Resort & Aqua Park ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 449x
Recenze se líbila: 558 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Upřímně se mi tam vůbec nechtělo, když jsem si přečetla některé recenze , ale sama za sebe můžu říct, že nakonec jsme byla velmi spokojená a nechtělo se mi domů. Jediným nedostatkem hotelu jsou animátoři a jejich program, za celých deset dní, jsem je neslyšela mluvit česky a programy krátké a o ničem ( na to, že je to takový velký hotel, čekala jsem mnohem víc).

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Ubytování není žádný přepych a luxus, ale nemyslím si, že by to bylo něco strašného. Řekla bych, že takový zlatý střed :-) co se týče úklidu a výměny ručníků, naprosto bez problému. Jediný problém byl s klimatizací, ale to pouze jeden den, sotva jsem to nahlásila na recepci, ihned bylo po problému.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Jídlo bylo vynikající, nechápu jak někdo může napsat, že se to nedalo jíst a že nebyl výběr. Zeleniny a ovoce bylo dost, maso vždy libové a troufnu si říct, že velký výběr, polévky taky chuitné a co se týče příloh, tak bych řekla, že si člověk taky vybral. S pitím též nebyl problém, na každém rohu pitná voda, na barech všeho dostatek a hlavně jsem nenarazila na nic, co by bylo ředěné vodou ( cola, sprite, fanta - vše nalévali z původních PET lahví), Když to srovnám s jinými hotely, jednoznačně vyhrál tento hotel.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vybavení hotelu se mi také líbilo, je to Egypt, člověk nemůže čekat, že to bude vypadat kdoví jak luxusně. Služby a hotel personálu taky spokojenost, nestalo se mi, že by se personál nějak mračil či mi dával najevo, že ho obtěžuji ( podotýkám, že jsem jim do posledního dne nedala žádný úplatek ) :-) co se týče personálu ba naopak, snažili se vtipkovat a navázat řeč.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž krásná a moře ještě krásnější, jestli se někomu nezamlouvají schody, které vedou na pláž, může využít místní svoz - auto, vláček.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

v resortu a v okolí bungalovů uklizeno a mimo hotel klasika jako všude jinde ( odpadky a smetiště)

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

úžasná dovolená plná zážitků a krásných vzpomínek :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 62
z 127 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání