Napsat recenzi

Recenze hotelu

Recenze hotelu AMC Royal Hotel & Spa ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada sever)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 463x
Recenze se líbila: 238 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel jsme navštívili od 13.8 do 20.8 2018.Neni vůbec pravda,co tady někteří píšou,mám na mysli,zaporné recenze.Tuto dovolenou bych momentálně zařadil mezi jednu z nejlepších. Byli jsme všude možně,mimo jiné i v Tunisu ale tady to bylo prostě super.I přes jista opatření,týkakící se bezpečnosti jak v hotelu tak na plaži,tam kvůli napadeni žralokem.Molo bylo pod červenými vlajkami,ale na něm hlidal plavčik a tak koupání a šnorchlování bylo v pohodě.Neřikám, určitý respekt tam je?!

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Ubytování bez jediné chybičky.Na hotel jsme príjeli zhruba kolem 8.30 a to s tím,že pokoj bude ve 14.00.Pokoj jsme měli v 10.00 Naramky ,vstupenky do ráje:) o hodinku později,tak že ve 13.00už jsme pěkně obědvali:) Pokoje prostorné,honosné,balkon,klima a čisto!! Je jasné,že některé časti nesou známky opotřebeni ale na pobyt to nemělo žádný vliv!!! Pozor na klič od pokoje,neboli čipovou kartu,nesmi být v blízkosti mob telefonu,pak je problém s otevřenim dveří,ale vše se da na recepci vyřešit:) Skoro každý den jsme nechavali jeden dolar na posteli,za to nazdobený,navoněný pokoj a doplněna lednička napoji,ktere jsou zdarma!!

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Budu stručný,co se stravy tyče,jednim slovem,BOMBA!!!!Jen opravdu hrozně moc lidi ale to je všude:) Jen někteří hosté co dokážou po sobě na stole zanechat,to je katastrofa.Hlavně hosté právě z arabských zemí.Ale vše zase uklidi a stůl upraví,vždy usměvaví a přátelští čišníci!!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Vybavení super,bar kde vam namíchají koktejly,udělaji kafe,naliji džusy,vodu,kolu.Na hotelu jsou i menši obchůdky a lékárna.Personal bez chyby,někteři z naší republiky by se mohli poučit!!

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž písčitá,UKLIZENÁ!!! je jasné že občas narazite na kelímek,ale to je spíš kvůli větru který tam je.Plavčici neustale plaž zametají,uklízí,dokonce když si popotahnete lehatko,tak chodí a tu rejho zahladí,až směšný:) Je pravda že vstup je až nenormálně pozvolný,vody po kolena a při odlivu je vody ještě míň.TOLIK MUŠLÍ CO JSME NAŠLI,TO SNAD NIKDE,ALE JE TO TÍM,ŽE SE NESMÍ NIC Z EGYPTA VYVÁŽET,A UPOZORNUJI,ŽE KONTROLA NA LETIŠTI PŘI ODLETU JE OPRAVDU MASAKR:)!!!Parádní je bar na pláži,pití zmrzka,pizza! Jo a opravdu pozor na osušky,stalo se nam že nam někdo,doufam,omylem dvě vzal:) ale nic jinýho,nechavali jsme si i tašku s věcma na pláži po dobu oběda.Ztrata opět vyřešena s recepčním:)

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Okolí hotelu,moc jsme mimo nechodili,jen pár obchudku ale bomba ceny:) Myslim vše v normě,až na výlet hotelovým taxíkem do Hurghády,nevim co napsat,prostě Afrika,byli jsme po třech hodinách radi,že jsme na hotelu:):) ale je to dobrodružství a adrenalin:)

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Za všechny bych na stejné místo určitě letěl znovu,ikdyž jinde je určitě vice korálů a rybek ale nam to uplně stačilo,takže opravdu spokojenost!!!!!!!! Diky cestovní kancelaři B******!!!!!!!!!! Podrobnější info mužu podat na radek.vimperk@seznam.cz

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 24
z 34 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání