Napsat recenzi

Pohodová Dovča :)

Recenze hotelu AMC Royal Hotel & Spa ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada sever)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 061x
Recenze se líbila: 498 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Noční panorama z terasy... Noční panorama z terasy...
  • výhled z pokoje na Festival Resort.... výhled z pokoje na Festival Resort....
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje
  • Foto z bazénu... Foto z bazénu...
  • Krmení u naší pláže... Krmení u naší pláže...
  • V přístavu...u hotelu Sindibad... V přístavu...u hotelu Sindibad...
  • plážový bar plážový bar

Tento hotel jsme s partnerem navštívili v termínu 9.-17.srpna 2013. I přes velké nepokoje v zemi jsme si dovolenou krásně užili a díky CK Blue Style se v pořádku navrátili domů :)

Ubytování  průměrně (4,1/5)

V Egyptě jsme byli poprvé, a tak jsme nevěděli, do čeho jdeme. Pokoj byl nádherný. I přesto, že jsme na recepci nenechali bakšiš, dostali jsme pokoj s bočním výhledem na moře. Pomerně velká terasa, nová koupelná s vanou a sprchovou zástěnou, bidet...V pokoji pro dva byly dvě velikánské postele, na kterých by se pohodlně vyspali čtyři lidé. V ceně byla klimatizace a minibar (každý den doplňována cola, sprite, mirinda). Vše bylo čisté, každý den 7 čistých ručníků (+ zdarma plážová osuška) a každý den též převlečená celá postel...prostěradlo i povlečení. Bakšišné stačilo ob den a bylo vymydleno :)

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

V hotelu byly dvě restaurace....Hlavní se jmenovala Blue Lagoon, ve které se podávaly snídaně, obědy, večeře(snídaně hoooodně bohaté, obědy a večeře po týdnu nudné, pořád zapečené brambory a hovězí maso, popř.ryba)...a Italská, která byla též zdarma, ale jídlo bylo slabší. Buchtová pizza a těstoviny....za poplatek možnost uvaření mořských potvůrek. Na pláži probíhal snack, menší občerstvení na zaplácnutí...hranolky a zapečená bagetka se sýrem...Hotel měl několik barů...jednoduchý plážový, který byl ještě ve výstavbě, pool bar se stoličkami v bazénu, dva bary přimo v komplexu a piškotéka, kde se pořádaly programy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Hotel disponoval jakousi hernou s pingpongem a dalšími hrami, bylo však beznadějně obsazeno.. Obrovským mínusem byly chabé animační programy, jak pro dospělé, tak pro děti. Celý den až do 2ráno lítaly děti po areálu a hulákaly po chodbách - neúnosné!!!..Co bylo příjemné byla ochota personálu (za menší bakšíš) a možnost využití SiSHa Corner. Na terase s výhledem na moře byla možnost si za dva dolary zapůjčit vodní dýmku..K dopozici byla též nová menší posilovna. Špatná byla klimatizace v hotelu. Venku bylo 60 stupňů a vevnitř snad 15. Nedalo se zde vydržet bez mikiny. Bazén byl vždy čistý, otevíračka 10-18h, strašné návaly lidi (především tamnějších arabů), kteří na pláž nechodili, jen okupovali bazén....

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž a moře velké zklamání. Plážový servis sice dobrý (lehátka nová, ručníky každý den čisté), místa dostatek, ale písek udupaný a moře zakalené. Přístup do vody tragický. zhruba 300metrů voda po kolena, samý kamínek, rozbíté mušle, mazlavé dno, konec ohraničený sítí. Pokud si chtěl člověk užít šnorchlování či plavání, musel přes molo strašnou dálku. Rybičky sice byly, ale ne moc barevné, korály již mrtvé. Ráno byla viditelnost relativně dobrá, ale odpoledne tragédie. Jediné, co nás potěšilo bylo to, když jsme si vzali housku na krmení, připlavalo snad sto rybiček a baštily přimo z ruky.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

V okolí hotelu nebylo nic. Po pravé straně opuštěný hotel a špína, po levé straně pěkný hotel Festival Resort, ke kterému bylo možné se jít podívat. Přístup do moře měl ještě katastrofálnějí než u nás (přes kamenné oslintané schody), ale zahrady byly úžasně udržované. Dala se zde zakoupit jízda na koni či velbloudovi...Za velblouda chtěla 15 euro (jízda 5-10min+ povolení focení vlastním foťákem). Pána jsme nakonec ukecali na 20 euro za dvě osoby.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

I přes mnohé mínusy, které se vyskytly, bych dovolenou shrnula jako báječnou. Ačkoli byl hotel moc hezký, nevrátli bychom se do něj, a to kvůli moři.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 24
z 34 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání