Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Alma Bay Resort & Aqua Park Sunrise (ex Grand Seas) **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2014
Přečteno: 1 059x
Recenze se líbila: 560 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Poklidný hotel spíše pro rodiny s dětmi, v areálu krásné kvetoucí prosředí, všude čisto,luxusní rozsáhlý bazén sbarem inklusiv, pláž čistá písčitá, moře s velkou zátokou písčité dno,s pozvolným vstupem zejména pro děti, ráno nutno obsadit slunečník na pláži nebo u bazénu!Veškerý personál velice ochotný,slušný,hygienické podmínky příznivé.V moři není dostupný korál pro šnorchování,možno lodí za poplatek.Noční život v areálu není,možno taxi do centra,animační programi dost omezené.Hotel není luxusní,ale je udržovaný a nároky běžného turisty zcela uspokojí.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Prostorné,čisté denně uklízené pokoje,vše dle nabídky v popisu.Televize,trezor,lednička,fén,vše je ve výbavě.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Pestrá strava,zejména sladkosti,ryby denně,grilují, arabská kuchyně,každý si vybere,ovoce je omezené,nahrazují spíše výběrem v zelenině.Dostatek balené vody,neomezují v množství nápojů,upravení, pozorní číšníci.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personálu nelze nic vytknout,absolutní spokojenost.Animační programyněco málo pro děti, možno si zahrát volejbal,šipky,cvičit u bazénu.Nabídka různých sport.aktivit na moři za poplatek.Večerní život,tanec a p. není. Překrásný bazén pro děti i dospělé uprostřed rozkvetlé, udržované zahrady, pěkné.Vhodný pro vozíčkáče,bezbarierové úpravy.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře,je velká zátoka,písčitá,čisté,pláž udržovaná,lehátka a slunečníky a osušky zdarma,

obsazují se po ránu! Vstup do moře velmi pozvolný,při odlivu dost mělko,boty netřeba,do moře možno i přes molo do hloubky.Korál není dosažitelný z břehu,pestré ryby zde nejsou.Vzhledem k teprve začínající sezoně nebyla voda moc teplá,22st.,vlny jen mírné stále bez mraků,ale stále dost foukal chladný severák.Pozor na slunce,už pálí.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

V současné době se před hotelem budují nové chodníky a další úpravy,to je jen dočasné.

Před hotelemprbíhá dvouproudá silnice lemovaná chodníky,ale v špatném stavu .Okolí hotelu nepůsobí dobrým dojmem,rozestavěné hotely,poušť.V přímém sousedství je z jedné strany luxusní hotel Albatros a několik obchodů vč.lékárny.Rovněž na hotel navazuje menší lékařská klinika.Do města jedině taxi nebou hotelový bus zdarma na objednání.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Hotel již není nejnovější,ale je velice udržovaný ,čisto,příjemný personál,vnitřní areál uspokojí i náročné,okolí mu mnoho neprospívá,ale návštěvník ho ani nevnímá.Je zde všude bezpečno,žádné rušivé jevy.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 33
z 53 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jarka: trezor - 3. 6. 2014 23:15

Zdravim vas. Ako je to prosim s tym trezorom.V popisoch ho pisu na recepcii.Je tama,lebo na izbe? Dakujem za odpoved. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání