Napsat recenzi

18.7 - 29.7

Recenze hotelu Alma Bay Resort & Aqua Park Sunrise (ex Grand Seas) **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 669x
Recenze se líbila: 622 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jako dovolená pro rodiny s dětmi to musí být dobré, dle mého se jedná o menší hotel a večerní programy jsou zaměřeny výhradně na ně. Jídlo je celkem dobré, ale dost se opakuje.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování bylo opravdu jediné s čím jsme byli 100% spokojení. Pokojová služba byla vždy vstřícná a svoji práci prováděla bez chyby. Pokoje byly velké a čisté, na pokoji mýdla, šampóny, ručníky a fén.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Stravování byla pro nás docela zklamání, před pár lety jsme byli v hotelu Sea Gull, kde to bylo podstatně lepší. Normálního masa byl velký nedostatek, většina jídla byla neochucená co se týče koření a ovoce bylo také opravdu málo. Čekal bych, že vodní meloun jako jedno z nejlevnějších možných jídel bude aspoň ob den, za 12 dní jsme ho měli jednou. Pravdou je, že žlutý meloun byl asi jednou za 4 dny a ob den tam byly hrozny a datle, ale ten vodní meloun nám prostě chyběl. Poslední kapkou pro nás byly míchané nápoje, které byly v ceně. Tzv. "mojito" bylo z mísního rumu, který zrovna nebyl nejlepší, ale pít se dal, byla tam pouhá osmina limety a vše bylo doděláno zeleným barvivem (nápoj byl podán teplý, bez cukru a máty). Ostatní drinky na tom nebyly lépe. Kafe nám přišlo, že bylo ze spálených zrn, protože mělo opravdu zvláštní chuť.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení bylo dobré, ale ty služby! Za wifi 40 euro za týden?! Nejhorší ovšem byli bezpochyby číšníci. Na snídani si bral nápoje každý sám z dávkovačů, u oběda a večeře už se objednávalo u číšníků. Za 3 dny nám nedonesli 4 objednávky a 3 přinesli úplně jinak, vyjímkou ani nebylo, že nepřišel nikdo, abychom si objednali a když už sem zavítal na bar, abych si objednal, tak mě poslali sednout, že za chvíli příjde (nepřišel do konce večeře - 40 minut).

Náplň dne spočíval v 2 typech cvičení, petangem, volejbalem a vodním pólem. Večerní program byl většinou diskotéka pro děti.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž byla ze slabé vrstvy navezeného písku, který byl dost kamenitý, Pro plavání musel člověk jít opravdu daleko.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Dovolenou jsme si i přes malý výběr v jídle a hroznou obsluhu, která tomu dosti uškodila, užili. V okolí toho není moc co prozkoumávat a do Hurghady na nákupy se jezdí dopoledním autobusem. Pokud pojedete na výlet někam, doporučuji ženám taser (tejzr) na otravné obchodníky, protože někteří jim byli schopní natvrdo zahradit cestu a skoro je nenechat ani nastoupit do autobusu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 34
z 54 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání