Napsat recenzi

Hurghada - Empire Beach resort - červenec 2018

Recenze hotelu Royal Star Empire Beach Resort & Aqua Park *** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 273x
Recenze se líbila: 231 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Z Brna do Hurghady jsme letěli o 4 hodiny později. Na letišti nám nedali ani vodu. Letadlo arabské letecké společnosti hodně špinavé. Do hotelu resp. na ubytování jsme se dostali o půl sedmé ráno, a to už byl druhý den dovolené. 1. den dovolené se počítala necelá půlhodina letu !!!

Hotel vůbec není vhodný pro rodiče s dětmi. Je pro dospělé osoby, kteří jsou ignoranti, je jim jedno, že je nečisto v pokojích,špatně fungující klimatizace, zelené bazény, kde se koupou pouze domorodí lidé v hábitech,v jídelně jsou nečisté stoly a podlaha,v jídelně se toulají kočky. Je to jiná kultura, hodně jiná úroveň.To všechno chápu, s tímto vědomím jsem tam jela na dovolenou. Nikdo nás však neupozornil, že v tomto rezortu je cca 95% turistu Egypťanů, kteří mají jinou mentalitu a stahují úroveň tohoto resortu. Pokud hráli hudbu, tak jenom jejich, nic evropského. Cestovka by měla upozornit na takový poměr (nepoměr) evropanů v tomto resortu.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Původně nás dovedl recepční do "kopky". Nešla klimatizace, televize, malé okno, louže na zemi, hrozný nábytek.Když po našem odmítnutí odešel pro klíče, dovedl nás jakoby do bungalovu. Bylo to zcela jiné, mnohem lepší. Nicméně, sprchovala jsem se jenom obutá, problém s klimatizací, opravovali ji 3x, i tak pořád kapala. Takže do rána tam bylo 1/2 cm vody a my stoupali do ní. Nábytek jsem si umyla, než jsem začala rozbalovat.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Vždy jsme si vybrali něco, co se dalo sníst. Napřed jsme měli docela velkou škálu, po návštěvě místního trhu, kde se nakupují suroviny pro hotely se jídelníček zužoval.Poslední den to už byl jenom černý chléb, který jsme si sami krájeli a černá káva. Dávali jsme si hodně pozor a asi jedni z mála jsme nedostali pověstnou "faraonovou pomstu".

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Kulturní vyžití zaměřeno na arabské obyvatelstvo, pro ně bylo skvělé. Bazény žluto-zelené. Poslední den před našim odjezdem měl někdo z domácích dobrý nápad, ze tři bazénu jeden vyčistili a byl dán zákaz chození v oblečení. Což byl jasný pokyn pro domorodce.

Personál bych chtěla pochválit. V restauraci byli ochotní , úslužní, snažili se. Nicméně hygiena je jejich hodně slabá stránka.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Na pláž chodili i hosté z vedlejšího hotelu Royal a veřejnost. Pláž a moře sloužilo jako veřejné koupaliště. Ručníky na lehátka se vydávaly proti kartičce turisty. Ručníky byly bílo-šedé, těžko odhadnout kdy se praly a v čem. Moře bylo čisté a hladina klidná, jenom proto dávám 4 hvězdičky.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Jiná mentalita obyvatel znásobená chudobou se podepisuje všude. Ať je to čistota resp. strašný nepořádek na ulicích, čtvrtě obyvatelstva, kdy nevíte jestli se staví, nebo je to zřícenina.Jinak jsou tam obchody, kde nabízí snad všechno. Dokonce někteří prodavači mluví česky a to dost dobře. Takže pozor na pusu.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Za celkový dojem dávám 3. Je toho hodně, co bych mohla napsat.Ale, konec dobrý, všechno dobré, docestovali jsme v pořádku domů, do ČR, do krásné, bohaté a bezpečné země. Byla to zase další zkušenost.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 24 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání