Napsat recenzi

Jela bych znovu

Recenze hotelu Royal Star Empire Beach Resort & Aqua Park *** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 829x
Recenze se líbila: 512 čtenářům
Fotografie: 24
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Večeře Večeře
  • Pohled z balkónu Pohled z balkónu
  • Výzdoba i bez bakšiše Výzdoba i bez bakšiše
  • Pohled na pláž Pohled na pláž
  • Pohled z pláže - po stranách mola Pohled z pláže - po stranách mola
  • Venkovní bar s posezením Venkovní bar s posezením
  • Posezení na zahradě Posezení na zahradě
  • Pláž Pláž
  • Celkový pohled na pláž Celkový pohled na pláž
  • Odpolední snack - hambáč s hranolkama (pro mě místo oběda) Odpolední snack - hambáč s hranolkama (pro mě místo oběda)
  • Restaurace Restaurace
  • Pokoj Pokoj
  • Malinký ale účelný pokojík Malinký ale účelný pokojík
  • Koupelna byla horší, ale záchod fungoval a sprcha taky a to jde ne? Koupelna byla horší, ale záchod fungoval a sprcha taky a to jde ne?
  • Úžasný bazén Úžasný bazén
  • Pohled na "mou" část hotelu Pohled na "mou" část hotelu
  • Venkovní bar Venkovní bar
  • Barel s vodou na pokoji - každý den nový Barel s vodou na pokoji - každý den nový
  • Snídaně Snídaně
  • Pečivo Pečivo
  • Výřivka Výřivka
  • Odpolední snack - pizza Odpolední snack - pizza
  • Královská snídaně - opravdu nejsou chudé :) Královská snídaně - opravdu nejsou chudé :)
  • Pohled z recepce Pohled z recepce

Doporučuji pro všechny nenáročné klienty, kteří jedou k moři za mořem a sluníčkem a ne za luxusním hotelem, dovolená odpovídala ceně. All inclusive

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Hotely jsou dva, dejte si tedy pozor, aby vám CK zajistila pobyt v hotelu u moře. Hotel který není u moře má pouze bazén a to uprostřed, ale můžete mezi nimi libovolně přecházet, chodit na večeři jeden den do jednoho a druhý zase do druhého, tudíž když budete bydlet v hotelu dál od moře, můžete celý den trávit v hotelu s mořem. Já byla v tom u moře. Je starší a je to na něm znát, ale rozhodně to není překážkou. Byla jsem na dovolené sama a dostala jsem pokoj s výhledem na moře a balkonem. Po otevření dveří jsem dostala záchvat smíchu, protože to byl pokoj pro dva (já musela zaplatit v CK poplatek za to, že bude obsazen dvoulůžkový pokoj jednou osobou) a byl fakt mrňavej, no pokud letíte s někým, s kým se snesete, tak to tam v pohodě přežijete, člověk tam jde jen spát že? Na pokoji je trezor na klíč, klimatizace, lednice, TV. Jako každý rok i tento jsem chytla období Rhamadánu, takže se v hotelu pohybovalo dost místních, což bylo strašné. Netuším jak vypadají ostatní pokoje, ale myslím si, že tam jsou třebas i lepší :D

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Jídlo bylo výborné, pestré a úžasné. Ochutnala jsem od každého něco, ale stejně jsem těch 11 dní jedla posléze téměř to samé :D k snídani se dělali palačinky a vajíčka, dále tam byl bílý a ovocný jogurt, různé kuličky do jogurtu, sýr kozí, balkánský a ten jejich salám Junior :D z ovoce pouze žlutý meloun, to mě trošku mrzelo. Pečiva dostatek, dalo se i opéct, no bylo toho dost, obědy super, byla i polévka což jsem ocenila, maso - ryby, kuře a kráva??? :D mleté maso bylo top!, rýže, brambory, kaše, hranole, fazole, no jídlo kam se podíváš, zelenina dušená, vařená i čerstvá, spíše jsem ale jedla na pláži, protože se mi nechtělo převlíkat z plavek, na plážovém baru byl k dispozici jídelní lístek, kde dělali bagety, hamburgery, pizzu, hranolky, no takový ty fast food "dobroty" ale měli to moc dobré, za penízky se dalo pořídit ochutnat i nějakou tu mořskou potvoru, to jsem teda nezkusila. Večeře byly úžasné, každý večer byly v jiném stylu, ale základ pro neexperimentátory tam byl stejný, opět hodně masa, příloh, zeleniny, dělal se tam kebab a grilovala se kuřata, salátů a dresingů bezpočet. Sladké dezertíky byly také, ty jsem neochutnala, protože nejím, ale mizely dost rychle tak byly asi dobré. Chyběla mi zmrzka, ale jinak fakt super, jediné co mi vadilo byli místní :( prasátka arabský si nabrali hafo jídla, "žrali" to tam jak u korýtka a pak to tam taky hezky nechali - tolik jídla jsem vyhazovat nikdy neviděla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

V hotelu je příjemná restaurace, 3 bazény, jeden s výřivkou - když se tam nahrnula místní dvaceti členná rodinka, tak už jste tam nevlezli, chápu jejich kulturu, ale do bazénu v oblečení??? Mezi bazénem a pláží bar s posezením pod deštníky, voda, juice, káva, čaj...odpolední snack (koláčky, bagetky). Animátoři THE BEST!!! Klasika volejbal, aqua gym, večer program pro děti i dospělé, dále cvičení, tančení a spousta smíchu. Služby super, denně uklizeno, na pokoji každý den 5l barel pitné vody já vypila tak litr ani ne, protože jsem to měla jen na ráno a na čištění zubů a oni mi to furt měnili :D Výzdoba pokoje i bez bakšiše, na recepci moc milí a ochotní, potřebovala jsem nutně na internet a nešel mi v mobilu, týpek mi tam půjčil svůj a nic za to nechtěl. Před hotelem pán securiťák, který mě vždy převedl přes cestu, když jsem šla do města nebo alespoň zastavoval auta. Číšníci milí, když byli milí až moc, stačilo jim to říct a byl klid. Na plážovém baru také milá obsluha, akorát Fresh man byl trošku protiva, takže až tam budete ležet a uslyšíte FREEESH, tak se nelekejte, on se fakt umí i zasmát :) Jo a jsou tam samý chlapi - uklízeči, kuchaři, pikolíci, takže pro ženský trošku výhoda.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž malinkatá z obou stran molo, takže taková soukromá :) lehátka, slunečníky a matrace zdarma, osuška také zdarma výměnou za kartičku kterou dostanete první den na recepci. Písčito-kamenitá ale spíš ty kamínky, já došla v botech k moři a pak jsem plavala, hloubka je pozvolně. Z jednoho mola se dá skákat do vody, super zážitek. Potápění také super, stačí vám koupit v Kauflandu šnorchl a brejle a máte hned pod nosem Nema, Dori a dalších milion zvířátek, viděla jsem i rejnoka a hvězdice, je super že jsou rybky i na kraji, takže je uvidí i neplavci. Celkově byla pláž čistá a místo bylo vždycky. Akorát když se tam nahrnuli arabáči tak to stálo za to no :( Ale za to prostě nikdo nemůže no, leda zákaz ubytovat místní.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

No Afrika no :D všude na ulici dědečci s šíšou a obchodníci, kteří s vámi jdou i když třeba nechcete :D Jako špína a zápach v některých uličkách byla hrozná, žebrající arabka s miminem mě taky vykolejila. Jinak klasika, obchůdky se vším možným i nemožným, supermarket s jídlem a suvenýry, kde nemusíte smlouvat. Mě to hádání o cenu baví takže jsem si to užila. Prostě kdo se toho bojí nebo mu to je nepříjemné, tak tam nechoďte, na letišti je možnost koupit némlich to samé, akorát dražší, ale bez obtěžování. Diskoték nezpočet a když se na ně hezky usmějete (dámy) tak vám dají i drinky zdarma.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Mě se tam líbilo a byla jsem spokojená, letěla jsem s CK **********, slovenská slečna delegátka byla ochotná a milá, chudák co musí řešit to je děs, lidi si stěžujou i na zatažený sluníčko (CO TO JE??? to má jako letět nahoru a rozfoukat ty mraky?) Byla tam zábava a vážně se mi nechtělo domů. Měla jsem LM takže za ty peníze jsem dostala co jsem čekala.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání