Napsat recenzi

Nádherná dovolená 2013

Recenze hotelu Casa Marina Beach & Reef Resort **** (Dominikánská republika - Puerto Plata - Sosúa)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2013
Přečteno: 725x
Recenze se líbila: 916 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nádherná dovolená, vše bylo na vysoké úrovni, hotel, služby i výlety, průvodce pak Igor byl skvělý. Mohu jen doporučit!

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytovaní bylo skvělé, hotel velmi dobrý, odpovídá daným hvězdičkám. Ale nejen pokoje byly skvělé, také procházka hotelem s výhledem na pláž, nádherně osvětlenou například v noci, na to se nedá zapomenout. Krásné malé bazénky s jacuzzi, ve kterých můžete sedět a jen pozorovat moře z výšky, to bylo pro mě nezapomenutelné.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Jídla bylo dost i velký výběr, jen malý problém, všechno chutnalo stejně, chyba kuchaře.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení hotelu výborné, personál velmi vstřícný a ochotný za jakékoli situace. Velká změna například proti Egyptu. Místní barmani míchají skvělé drinky, většinou mix jejich místního rumu s něčím sladkým, drinky mají krásná jména Sex na pláži, Rudé rty, Banánový táta a máma, rozhodně doporučuji ochutnat, je to nezapoměnutelné!

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž a moře úžasné, jen koupat se nedá kvůli velmi vysokým vlnám.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolí hotelu je horší, prakticky jen malá vesnička s jedním supermarketem, kde ale nakoupíte téměř vše. Jen nás zarazilo, že nám průvodce nedoporučoval chodit ven v noci, prý je to velmi nebezpečné. A i ve dne si máme brát jen levné hodinky na ruku, které bychom mohli obětovat při přepadení a malou hotovost. Tak jsme vše nechávali v sejfu.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Celkový dojem byl skvělý, výlety splnily vše, co jsme očekávali. Výlet lanovkou v Puerto Plata byl úžasný i safari do džungle nezapomenutelné. Dominikánskou republiku doporučuji všem,romantikům i dobrodruhům, je to krásná země s vysokou úrovnní služeb. Jeli jsme s ********* již poněkolikáté a vždy měli vše perfektně zorganizované.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání