Napsat recenzi

Hotel a služby CK v pohodě, doprava hrůza!!!

Recenze hotelu Casa Marina Beach & Reef Resort **** (Dominikánská republika - Puerto Plata - Sosúa)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2013
Přečteno: 1 284x
Recenze se líbila: 625 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do tohoto hotelu jsme cestovali opakovaně, takže na jednoduchost vybavení pokojů jsme byli připraveni. Ostatní věci jako jídlo, pití, přístup personálu, pláž a moře na velmi dobré úrovni. Vyzdvihuji přístup delegáta Exim tours.

Jediné co mne od příští návštěvy odradí je doprava společností Travel Service. Podrobnosti o letech níže.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování jednoduché a dosti opotřebované, chybí více polic, případně odkládacích prostor, ale v těchto místech jde jen po přespání, a tak jednoduchá koupelna a dobré postele stačí. Úklid pravidelný a dostačující Co se ubytování týká je to tak na 3 hvězdy.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Stravování v pořádku, dostatečný výběr jídel, dvě restaurace restaurace kde není potřeba se na každé jídlo převlékat do společenského oděvu, stačí kraťasy a tílko. Dostatečné množství a výběr, čisté prostředí, ochotný personál.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Služby hotelu na dostatečné úrovni, za předpokladu, že počítáte s jednoduchým hotelem, kde hlavní náplní je užít si moře, sluníčko, teplo a místní kulturu.

Jednoduché animační programy po celý den a občasná představení v místním amfiteátru.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře a pláž součástí hotelu... takže na pár metrech je ubytování, restaurace, bar i pláž.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Hned za recepcí hotelu začíná místní rušné městečko se svými bary, diskotékami, obchody i městskou pláží a stánky s prodejem všemožných suvenýrů

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

S hotelem a pobytem jsem nad míru spokojen a splnilo to i moje očekávání, nakonec byli jsem zde opakovaně. Je to jednoduchý hotel s celodenní zábavou. Hotel doporučuji těm, co jedou za zábavou a sluncem, ale příště zvolím jinou CK a nejspíš zahraniční, neboť Travel service se opravdu ukázal. Palubní personál neochotný, líný, po několik hodin letu nebyl schopen opakovaně roznést ani pití. Jeden cestující, možná i vlivem dehydratace zkolaboval a než se personálu podařilo "najít" přístoje k oživení uběhla spousta času, kdy se o něj starali pouze pasažéři. Letecká společnost šetří na všem, nebyli schopni pustit ani film v době letu, hlavně že předem prodali pasažérům sluchátka, a vlastně jsme se nedočkali ani obvyklého bombónu před přistáním. Takže cesta hrozná. Vzhledem k "malému" letadlu se s nutným mezipřistáním cesta vyšplhá ke 20 hodinám. Příště letím s někým jiným!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání