Napsat recenzi

Už bychom nejeli

Recenze hotelu Oaza Sunca & Resnik Hotel Resort ** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Kaštel Štafilić)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 326x
Recenze se líbila: 255 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento resort jsme vybrali hlavne proto, ze jsme chteli uvytovani v soukromi - ne hotel, ale bungalov a resili jsme na posledni chvili, cili moc vyber uz nebyl. Ubytovani vicemene bylo dle ocekavani, ostatni moc ne.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Resort se pysni 2 hvezdami a to bych rekla odpovida. Je tam asi vice typu bungalovu. Nas se skladal ze 3 posteli (coz bylo mile prekvapeni neb jsme meli objednany 2luz) a tak dite nemuselo spat v cestovni postylce. Jedna skrin, lednicka - take celkem prekvapeni a teda minikoupelna, jsem tehotna a v 9. mesici uz bych se tam snad ani nedostala :D

Vsechno velmi proste - ale s tim jsme pocitali. Matrace celkem prolezele - tlacili me pruziny, ale dala jsem si na to molitan na plaz a vyreseno.

Na oknech jsou venkovni zaluzie - na nasem bungalovu mnohe nefungovali takze se nedali nijak regulovat :) nektere ano.

A teda binec - nikdo nechodi uklizet takze jsme tam meli pisek za cely tyden. Postradali jsme koste tak komu vadi vemte koste s sebou.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Stravovani bida. Samozrjme zalezi nac je kdo zvykly, ale hranolky (ktere vyly denne) byly stare treba 3 dny. To clovek opravdu pozna. Prvne cerstve a pak uz gumaky. Z jidla co se nesnedlo pravdepodobne varili dalsi dny jina jidla. Take bylo dost poznat. Mala rozmanitost. A nejvice me mrzela skoro nulova nabidka ovoce (vpodstate jen jablka a pomerance, vyjmecne banan a jen jednou meloun) - plus ovoce se nesmi vynaset z jidelny, kterou vzdy po jidle zavreli takze tam clovek nemohl ani jit pozdeji, aby si to ovoce dal na svacinu odpoledne. S malymu detmi to byl problem, po jidle uz ovoce nechteli, takze syn ta cely tyden mel minimum ovoce - jen to co se nam podarilo tajne vynest :-(

Nestihali doplnovat jidlo ani uklizet stoly.

Shrnuto, tyden se na tom da prezit, ale vic dni uz bych nechtela.

Na piti asi se dalo chodit do restaurace, ale my si je kupovali, s plaze porad courat az do restaurace se nechtelo. Vynaset se nesmi na plaz nic.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Vybaveni a sluzby bych dala 2, ale ze byl personal vicemene mily tak davam 3.

Vybaveni vpodstate nulove, sluzby asi zadne.

Wifi teda u recepce je, ale stejne moc nejede :)

Sluzeb zadnych jsem si nevsimla, ani poradani nejakych vyletu ....

Jen snad vyzdvihnu ze v noci byla bourka a druhy den silny neporadek napadany ze stromu na auta uklizeli. Prekvapeni.

U hotelu jsou cedule s jizdnim radem lodi do Trogiru - doporucuji navstivit!!

Vydali jsme se, odjezd probehl dle radu, ovsem zpet uz jsme se nedostali, mela jet lod zpatky v 10 a v 11 vecer. Nejela ani jedna, tak jsme jeli autobusem pred pulnoci, coz s malym ditetem tak nic moc.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Plaz a more fajn, pro deti supr. Pozvolny vstup, pro plavce horsi.

Slozeni od jemneho pisku, pres hruby az oblazky. V mori obcas velke kameny. More vesmes klidne, jen pri vetru velke vlny. Chladnejsi, ale aspon osvezilo.

Na plazi obcas vajgl, ale to je asi vina spis kuraku co to tam ledabile odhazuji :/ nebo jak jsem videla jednu turistku dokonce to hezky zapichla do toho pisku. Takze pak si deti staveli a obcas vykoukl nedopalek. Neni vina hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Vsude stromy a zahrada. Celkem pekne. Jinak okoli hotelu nic nenabizi. Kousek jedna hospoda a obchod. Cestu na prochazku jsme nenasli. Kolem more se s kocarem nedalo a pak to slo jen po silnici :/

Klasickou promenadu necekejte, neni. Je to vpodstate na samote u lesa. Teda u letiste. O letisti jsme vedeli z recenzi. Prvni noc nam to moc nedalo spat, o vikendu byl provoz hustsi, pres tyden v noci temer neletala, takze to vylo v pohode. Pres den mel clovek aspon podivanou :)

Doporucuji si udelat vylet do Trogiru a Splitu - my byli vl. autem. Take bylo pekne akvarium nedaleko. Kdo dojede autobusem tak je vicemene tam uveznen, leda vyzjistit autobusy.

Z rezortu zadny vylet nikdo neporada.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Celkovy dojem nic moc. Zachranilo nam dojem more a podniknute vylety, jinak by to byla asi nejhorsi dovolena :D

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 45 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání