Napsat recenzi

Imperial blue

Recenze hotelu Imperial Hotel *** (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Vodice)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 4x
Recenze se líbila: 62 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Upozornění na velice špatný hotel,

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Pro 4 člennou rodinu (2 dospělí + 2 děti) nám dali pokoj se dvěma postelemi a přistýlkou s tím, že jedno dítě bude spát s rodiči. Nakonec to skončilo tak, že jsem musel spát na karimatce na zemi u dveří vedle koupelny. Koupelna je po rekonstrukci ale odpady ve sprše a na podlaze asi postrádají sifon, takže na pokoji byl neustále smrad močůvky. Pokoj je vybaven malou mobilní klimatizací, která výkonově nestíhá a je velice hlučná. Pobyt byl katastrofa.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Strava je zajištěna v centrální jídelně (měli jsme polopenzi). Snídaně i večeře jsou formou švédské stoly, bohatý výběr, jídlo nám chutnalo. Je třeba se ale připravit na místní vykutálenost a to, že pití u večeře není v ceně. Za perlivou vodu 0,7 l si účtují cca 5 eur!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotel Imperial blue je součástí parku hotelů Imperial. Budova označena jako blue je asi nejhorší ze všech, u hotelu je sice bazén ale záchody v přízemí jsou hrůzostrašné, bál jsem se tam poslat dceru. Celkově to na mě působilo nevábně. Co se týká vybavení komplexu, tak je k dispozici slušná posilovna s celodenním vstupem, Pro děti je nějaký program u hlavního bazénu, pro ženy aqua-aerobik. Jinak žádná sláva. Pozor na fotky, kterýma lákají cestovky, jsou upravené ve fotoshopu, případně nafoceno jen to nejlepší k vidění. Realita je zcela jiná! Každý večer až zhruba do půlnoci hraje diskotéka v areálu tak hlasitě, že se třepou okna. Hrají se převážně chorvatské písničky. Na diskotéku se scházejí hlavně místní mladí Chorvaté z okolí.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Naprostá katastrofa! Pláže malé, štěrkovité, zcela přeplněné, hlava na hlavě. Pláž je plná vajglů a ve vodě sem tam plave záchodový papír. Nejhorší co jsem měl možnost zatím vidět.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Není nic zajímavého k vidění, pouze předražené atrakce pro masy turistů a přístav.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Nedoporuručuji, raději zkuste štěstí jinde. Byl jsem už v Pule, v Primoštěnu, v Brele, na Krku...a všude to bylo lepší.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 8 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání