Napsat recenzi

Hotel Imperial - vila Ana

Recenze hotelu Imperial Hotel *** (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Vodice)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 529x
Recenze se líbila: 245 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotel Imperial. Foceno z apartmánu Ana, kde jsme byli ubytovaní. Hotel Imperial. Foceno z apartmánu Ana, kde jsme byli ubytovaní.
  • Krásný západ slunce. Krásný západ slunce.
  • Pláž Jadrija Pláž Jadrija
  • Pláž v oblasti mezi Tribunj a Vodici. Pláž v oblasti mezi Tribunj a Vodici.
  • Západ slunce focený u pláže před hotelem Imperial. Západ slunce focený u pláže před hotelem Imperial.
  • Pláž před hotelem Olympia sousedícím s hotelem Imperial. Pláž před hotelem Olympia sousedícím s hotelem Imperial.
  • Výlet do městečka Šibenik. Překrásné městečko. Doporučujeme! Výlet do městečka Šibenik. Překrásné městečko. Doporučujeme!

Ubytování velké zklamání, jídlo na jedničku.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Ubytování nás velice zklamalo. Špinavá, zanešená, stará koupelna. Sprchový kout, kterému se nedaly dovřít dveře. Toaleta, která nesplachovala, madrace, kde se člověk propadl, ale chodili jsme se tam jen 'vyspat', jak se říká. Celý den jsme trávili u moře.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Stravování v hotelu Imperial perfektní. Velký bufetový výběr jak na snídani, tak na večeři. Vždy jsme odcházeli s přepapanými bříšky. :D

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál hotelu Imperial příjemný, milý a ochotný. Jakýkoliv dotaz mile rádi zodpověděli.

V hotelu jsme využili jednou bazén. Pro nás plavce jen 'brouzdaliště' , ale pro rodiny s dětmi jako dělaný.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Pláž nás také zklamala. Hodně odpadků, koše přeplněné a taktéž se odpad shromažďoval vedle. Myslíme si, že v tak velké návštěvnosti by mohli služby fungovat trochu lépe a o pláž se start i v průběhu dne. V srpnu jsme čekali natřískanou pláž, ale zde před hotelem byla přeplněná, jak na veřejném koupališti. Navštívili jsme tedy pláž mezi Tribunj a Vodici. Autem jsme zaparkovali až před plac, kde jsme leželi. Dále pláž v oblasti Srima- moře čisté a pláž prostorná na ležení a parkování taktéž přes cestu. Nejčastěji jsme ovšem jezdili do oblasti Jadrija, pod Vodici.

Samozřejmě záleží na každém co očekává a zda mu nevadí přeplněná pláž. My se chtěli v klidu koupat, opalovat a potápět. Mezi lidi jsme chodili večer na promenádu.

Do oblasti Srima se dá dojít i pěšky, pro ty, co jedou autobusem.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Večerní vyžití-rušno, což pro nás mladé bylo velmi uspokojující :D . Nedoporučujeme tedy starším lidem, kteří touží po klidu. Byli jsme ovšem v srpnu, v hlavní sezonu, záleží tedy na recenzi od ostatních, kteří navštívili Vodici například mimo sezonu - červen a záři.

Restaurace, bary, disco, stánky se suvenýry, vše super. Promenáda podél pláže pěkná, dlouhá. Možnost využít vláček, kterým jsme také jeli.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Co se týká vyžití, nás Vodice nezklamala. Spíše jsme byli zklamaní z ubytování a pláže u hotelu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání