Napsat recenzi

Kemp Porat - bungalov - Povljana, Pag

Recenze hotelu Kemp Porat *** (Chorvatsko - Pag - Povljana)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 782x
Recenze se líbila: 474 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • "Polévka" "Polévka"
  • Porce pro chlapa, talíř je náš vlastní Porce pro chlapa, talíř je náš vlastní
  • Pravidelná fronta Pravidelná fronta

Po přečtění různých recenzí před odjezdem do Kempu Porat na Pagu s plnou penzí jsme odjížděli opravdu s obavami, vybaveni vším, včetně konzerv na každý den, a dobře jsme udělali!! Naši recenzi zde nikomu nenutíme, ale věřte nám, že je bez jakéhokoli zveličování a nadsázky, jsme zcestovalí, toto byla naše druhá cesta k moři toto léto, a opravdu jsme byli rádi, že až druhá, a že jsme na pocitu z dovolené tedy tolik nelpěli, jinak bysme byli opravdu zklamaní. Přidáme i fotky, abyste věděli, že to není zveličené....

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Proti ubytování v čistém bungalovu nebudeme namítat nic. Měli jsme sice štěstí, že jsme jeli v srpnu, kdy noci byly už docela chladné, jinak bychom se kvůli horku ve vyhřátém bungalovu asi stěží vyspali, ale to se ovlivnit nedá. Jinak byl bungalov opravdu příjemný a prostorný. Vlastní povlečení je sice zarážějící, ale za tu cenu budiž. Vlastní kapitolou je chybějící zavedení tekoucí vody, ale pohodlí bungalovu oproti stanu za tento handicap stojí. Cena je přizpůsobena.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Odrostli jsme na 3týdenních sokolských táborech bez teplé vody, s latrínami, a rozhodně nejsme zhýčkaní, nic nás jen tak nerozhází, ale stravu musíme okomentovat s 5 výstražnými vykřičníky!!!!!, protože nechceme, aby i ostatní vyhodili peníze za plnou penzi zbytečně....Na úvod musíme použít jedno porovnání - stravování plnou penzí připomíná tábory, akorát na nich jsme vždy všeho měli dostatek a byli to výživné. Kdo chce budíček klaksonem, půlhodinové stání ve frontě a jídlo, které složením i porcemi volá po kontrole, kupte si plnou penzi od **********!! Snídaně byly v 8 hodin, vzbudilo vás troubení auta, pravidelné při každém vydávání jídla, a pokud jste přišli po 8.15 hodin, vydavačka jídla byla už pryč...Ke snídani byly pravidelně 3 plátky chleba, pokud se nepovedlo ukrojit je stejně silné, měli jste prostě 2,5. K tomu vždy JEN JEDNO minimáslíčko, JEN JEDNA minimarmeláda a s trochou povyražení 3 plátečky salámu. Na namazání 3 plátků tedy nezbylo nic. Na oběd jsme měli chodit ve 13 hodin, ale protože fronta začínala už od 12.45 a nekončila ani v 13.30 hodin, chodili jsme později. Vydávala pouze jedna paní, tu druhou používala jen na řízení, protože byla hodnější a dala by na přání víc, a to nebylo přípustné. Fronta se tedy tvořila neustále, taky kdo by stíhal nandávání všeho v jednom člověku...K obědu bylo většinou něco tekutého, a když už se hodně vytáhli, použili během jednoho týdne 3x mleté maso na 3 způsoby, nastavené něčím pevným, aby navýšili množství. Pro ilustraci - bramborová kaše mléko ani máslo neviděla ani z rychlíku, zato viděla rozmačkané brambory s vodou. Na večeři byla polévka - voda s čímsi, buď hrášek nebo těstoviny, nikdy ne dohromady, a jeden den chutnala jak kdyby v ní byly vylouhovány uhlíky z ohně, a nepleťte si to s uzenou chutí. Jednoho dne jsme v ní našli stejné "maso" jako bývá v polévkách ze sáčku. Všechno mělo podpobnou vlastnost - studené, mastná papriková voda, ať už to byla rajská polévka nebo omáčky vařené z jednoho základu, nejspíše obměňované, dokud nedošly. To, že si nádobí budeme umývat sami, s tím se člověk smíří, po té frontě je ten čas už malicherný...Ženy mohly tento pobyt brát jako odtučňovací, na přidání jste totiž neměli ani chuť, muži, já vlastně nevím, co dělali, jen vím, že všichni večeře fotili...A my ohřívali konzervy a nadávali, pak nám to ani nestálo za to. Jednou jsme přišli pro oběd a pro 4 lidi zbyly poslední 2 kuřecí stehna, paní si myslela, že to vyřeší tím, že z nich udělá 4, to jí u nás neprošlo, a tak jela pro maso od večeře...A tak dále, už to píšeme moc dlouhé, shrnutí je jednoduché, za cenu 1600,- za plnou penzi je to zlodějna!!!!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Namístě je také uvést na pravou míru otázku čistoty sociálního zařízení. Po našich zkušenostech nechápu všechny, co si stěžovali na čistotu záchodů a sprch, možná jsme měli štěstí na termín, ale sociálky byly ráno i večer čištěny, toaleťák nedošel nikdy, mýdlo také ne. To, že jsme nepochopili, jak velký a nechutný prasata lidi dokáží být, s prominutím, to je jiná věc, ale úklidová služba se opravdu snažila. Na nádobí netekla teplá voda, pokud jste i přes zákaz nechodili do prostoru pro praní prádla, ale více jaru to ten jeden týden spravilo. Delegátka ********** zde je starší paní, nemám proti ní nic, ale přišlo nám, že se o klienty moc nestará, jen to nezbytné, a rádi bychom vás zde v této spojitosti varovali před nabízenými výlety, hlavně do Zadaru, je to zlodějna!!! Pokud nemáte vlastní auto, nestojí to za to, díkybohu, že jsme jeli vlastní dopravou a nebyli sme na zajišťování výletů odkázáni. Za tu cenu se jich raději vyvarujte a užijte si Povljanu. Vlastním vykřičníkem je tu i příjezd a odjezd autobusem cestovky, klienty nechali i v bouřce, opravdu průtrži, až do večera bezprizorně a na kufry jim pršelo...Chudáci.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře krásně čisté, to je to, proč se k Jadranu vždy rádi vracíme. Pláže bychom řekli, že pro tolik lidí nejsou rozhodně dostatečně velké. Hlava nahlavě, nohy na nohách, spousta křiku a rejdění, ale to asi k veřejným plážím patří. My jsme si našli místečko u vlastních schodů do vody, u domu, který je na prodej, takže jsme na přeplněné pláži být nemuseli. I výhled z našeho místa byl oproti výhledu z pláže lepší, ale každý uvítá něco jiného, pro děti a rodiče to nemusí být podmínka. Na malé písčité pláži vlevo od kempu byla voda naředěna naftou z lodí, nic moc tedy, na hlavní písčité jsme nebyli, byla moc daleko a písek není nic pro nás.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Povljana je městečko, možná spíše vesnice, na tom nesjde, klasických chorvatských poměrů. Neurazí, nepřekvapí. Vytýkat jí nebudu nic. Obchody tu jsou a hodí se, z kohoutků se slaná pitná voda nedá pít, proto na každý den musíte počítat nejméně s kanistrem vody v ceně 10 - 13 kun za 6 litrů vody. Ovoce i zelenina se zde nakoupit dají v dobré kvalitě, příjemná a docela levná konoba tu stojí též.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Jedinou velkou chybou bylo zakoupení plné penze, tu máme chuť reklamovat u cestovky *********, ale asi na ni spíše rychle zapomeneme. Jinak jako soběstační s vlastním autem jsme si poradili, v lecčem snížili nároky, pohodlí nečekali, a byla z toho docela fajn dovolená.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 26
z 40 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Pag - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání